Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz jelei? LENNT

Menzesz jelei? LENNT

Figyelt kérdés

12,5 éves vagyok. A melleim 3-4 hónapja nőnek még nem hordok melltartót, most ilyen kis hegyesek, a hónaljszőröm még nem fejlődött teljesen ki, annyira hogy borotválhassam, a szemérszörzetem kb. 7-8 hónapja nő, fehérfolyásom egy fél éve van.

Pont ma múlt egy hónapja, hogy május 24-én egy fél óra alatt keletkezett nagy barna folt volt a bugyimon. Reméltem, hogy megjön, de semmi.

Kérlek irjátok le, hogy kb. mikor fogok menstruálni.

Olyant ne irjatok, hogy nem lehet ezt kiszámitani, de 16 éves koromig megjön; tudok róla..!

S.O.S. segitsetek csajok vagy akinek tapasztalata van hozzá. Kérlek..!

Normális emberek normális válaszát várom.

Köszönöm..!

2014. jún. 24. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
Ne is, mert erről hülyeség hazudni. Valóban addig örülj, amíg nem kell alkalmazkodnod hozzá. Meg fog jönni idővel, ne félj, nem marad el neked se.
2014. jún. 24. 21:21
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem az első menstruációm előtt,már 2 éve volt szeméremszőrzetem,és kb 1 évig volt barnafolyás,majd mindennap..
2014. jún. 25. 13:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja és ma görcsölt a hasam alja 10 percig. Menzesz jel?
2014. jún. 25. 19:53
 14/17 anonim válasza:
Én reggel egy barna foltra keltem,és két hónapra rá megjött.Egy héttel a mensim előtt pedig este görcsölt a hasam alja.
2014. jún. 29. 18:57
 15/17 A kérdező kommentje:
:)
2014. jún. 29. 20:54
 16/17 anonim válasza:
a barna folt menzesz. nekem ugyanez volt csak mikor 11 eves voltam. utana fel ev mulva megjott. kerlek ne akard h megjojjon. en koran megtapasztaltam es nem volt jo!!!
2014. júl. 14. 20:54
 17/17 A kérdező kommentje:
:/
2014. júl. 20. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!