Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz jelei? LENNT

Menzesz jelei? LENNT

Figyelt kérdés

12,5 éves vagyok. A melleim 3-4 hónapja nőnek még nem hordok melltartót, most ilyen kis hegyesek, a hónaljszőröm még nem fejlődött teljesen ki, annyira hogy borotválhassam, a szemérszörzetem kb. 7-8 hónapja nő, fehérfolyásom egy fél éve van.

Pont ma múlt egy hónapja, hogy május 24-én egy fél óra alatt keletkezett nagy barna folt volt a bugyimon. Reméltem, hogy megjön, de semmi.

Kérlek irjátok le, hogy kb. mikor fogok menstruálni.

Olyant ne irjatok, hogy nem lehet ezt kiszámitani, de 16 éves koromig megjön; tudok róla..!

S.O.S. segitsetek csajok vagy akinek tapasztalata van hozzá. Kérlek..!

Normális emberek normális válaszát várom.

Köszönöm..!

2014. jún. 24. 19:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Most komolyan, ezen kívül nem tudunk írni semmit, mert tényleg nem lehet kiszámítani.

Lehetséges, hogy pár hónapon belül megjön, de lehetséges, hogy még egy évig nem. Ezzel pontosan ugyanazt írtam, csak más szavakkal.

2014. jún. 24. 19:40
 2/17 anonim ***** válasza:
Hiába irod hogy ezt ne mondjuk de igy van, nem lehet tudni mikor. Nekem a barna folt után 2 héttel megjött. Látod neked az már 1 hónapja volt és nem jött meg, mindenki más. Hordj magadnál betétet és váltó bugyit hogy ne érjen kellemetlenség.
2014. jún. 24. 19:40
 3/17 A kérdező kommentje:
És a barna folt?
2014. jún. 24. 19:41
 4/17 A kérdező kommentje:
menzesz volt?
2014. jún. 24. 19:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mikor fog megjönni, innentől kezdve bármikor megjöhet, legyen nálad mindig betét. Amúgy addig örülj amíg nincs meg.
2014. jún. 24. 19:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Tudom de én szeretném ha megjönne, mert az osztályban 8 lány van köztük 7nek megvan. Én vagyok a nyolcadik :(
2014. jún. 24. 19:48
 7/17 anonim ***** válasza:
Fehér folyásod milyen? Sima vagy nyálkás? Nekem ha nyálkás akkor pár napra rá szokott megjönni.
2014. jún. 24. 19:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, mikor vc-n vagyok és megnézem ragacsos. De sokszor rá is van száradva a bugyimra.
2014. jún. 24. 19:51
 9/17 anonim ***** válasza:
a barna folt pont annak a jele volt hogy hamarosan meg fog jönni, dolgoznak a hormonok. Ha szégyenled mond azt hogy neked is megjött már. egyébként senkinek semmi köze hozzá.
2014. jún. 24. 19:54
 10/17 A kérdező kommentje:
de nem akarok hazudni
2014. jún. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!