Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjöhet ettől korábban?

Megjöhet ettől korábban?

Figyelt kérdés
28-án jöhet meg leghamarabb a menstruációm, de 27-én fogok először lefeküdni a barátommal (szűz vagyok). A szex befolyásolhatja, hogy mikor jön meg? (A hétvégét nála töltöm, ezért kicsit aggódok) 20/L
2014. jún. 24. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát előfordulhat, legalábbis már velem többször előfordult, hogy a szextől megjött a menzeszem, de ha szúz vagy akkor amúgyis feltehetően menzeszhez hasonló dolgok fognak történni és ezzel nyilván a barátod is tisztában van. Inkább az lenne a szívás, ha 27.-én reggel jönne meg.........
2014. jún. 24. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen van amikor eltolja 1-2 nappal. Feltétlenül védekezzetek!
2014. jún. 24. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Eléggé rendszertelenül jön meg, legutóbb 34 nap telt el, 28-án telik le a 28 nap.
2014. jún. 24. 17:53
 4/7 A kérdező kommentje:
A szüzesség elvesztésével járó vérzéssel ő is tisztában van, de az mégse lenne túl kellemes ha nála jönne meg, tampont nem merek használni, ezért éjszakára is csak betétet használok. Itthon is félek a lehetséges balesetektől, de ott számomra kellemetlen lenne, de őt ismerve megértené.
2014. jún. 24. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem a korodat, 20 évesen még szüz vagy és most jutottál el az első szekszuális kapcsolatod létesítéséhez, te nagyon rendes lehetsz, aki szinte biztos, hogy megfontoltan válaztott partnert és biztosan megértené az esetleges "balesetet" is! Ne aggódj ezen.
2014. jún. 25. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy megjön az ilyen esetben nem baleset, hanem egy teljesen természetes dolog. Velem többször is előfordult szex közben és a párom soha nem szólt érte semmit, mivel felnőtt férfi és tudja, hogy mi az a menstruáció. Nem mondom, hogy a legjobb napot választottad az eseményre, de ha amúgyis szokott késni, akkor valószínűleg most is késni fog pár napot, ha mégsem akkor meg ez van, gondolom a barátod is normális férfi, akinek nem okoz ez semmilyen gondot. Betétet meg amúgyis kell majd használnod miután elveszted a szüzességedet.
2014. jún. 25. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Nem igazán voltam vevő a rövidtávú kapcsolatokra, így inkább megvártam azt, akivel egy családot is el tudok képzelni.

Tudom, hogy nem a legjobb nap, de nálunk nem akartam, hogy megtörténjen, ezért vártunk eddig. Tisztában van a párom a dolgokkal és azzal is, hogy hamarosan meg fog jönni, de mégse mindegy, hogy csak az első szeretkezés miatt vérzek vagy azért mert megjött.

2014. jún. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!