Osztálykirándulásra megyünk jövő hét csütörtökön és már van fehérfolyásom, szóval lehet, hogy bármelyik pillanatban megjöhet, tovább Lent (? )
Figyelt kérdés
Egy tisztaságibetéttelbetéttel indulok plusz a táskámban egészségügyivel, és cserebugyival vészhelyzetben xD szerintetek îgy jó lesz?2014. máj. 21. 20:16
1/11 anonim válasza:
Nos, ha mensire számítasz, és még nem annyira pontos, akkor én a kellemetlen helyzetek elkerülése miatt eleve betétet használnék. Tartalék bugyi nem árt, és még vigyél magaddal pár betétet.
2/11 A kérdező kommentje:
Fehér gatyát tervezek, szóval jobb lenne ha nem élnék, hogy kb full vörös lesz, igazad van, viszek többet ;)
2014. máj. 21. 20:34
3/11 A kérdező kommentje:
Égnék*
2014. máj. 21. 20:35
4/11 anonim válasza:
Az első menzesz egyáltalán nem szokott ennyire erős lenni. Többnyire egy folt a bugyin, és kész. Fehér gatya mellé esetleg én is vinnék másikat, plusz egy pótbugyit, plusz pár betétet, de én világ életemben túlbiztosítós voltam.
5/11 anonim válasza:
Persze, számíts rá hogy esetleg megjön, de azért mert fehérfolyásod van még akár évek is eltelhetnek a mensid megjöttéig.
6/11 anonim válasza:
Mióta van folyásod? Azêrt sokaknak már az első is rendes de azêrt nem úgy indul általában hogy elönt! Meg sokaknak van elötte pár nappal, héttel barna folyás!
7/11 A kérdező kommentje:
Barnás szokott lenni a bugyim
2014. máj. 21. 21:41
8/11 anonim válasza:
Már bocsánat, nekem az első mensim erős volt, eléggé véreztem, és olyan görcsöm volt, hogy kórházba kellett menni. Igaz, nekem későn jött meg, elmúltam 13.
9/11 anonim válasza:
8, vannak kivételek, és vannak extra ritka kivételek is (kórházba menni?!), de tényleg kifejezetten nem ez a tipikus.
10/11 anonim válasza:
8!! 13 éves az késő??? Én 12 vagyok nekem is van fehérfolyásom méghozzá elég sok és akkor ha most esetleg megjönne az késő??? Már nem azért de a suliban azt mondta a doki csak akkor túl késő ha ilyen 16 körüli vagy... Most nekem már késő lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!