Ha a nő fekszik a nőgyógyászati vizsgálószéken, az helyénvaló ha az orvos a kezeivel szétnyitja a térdeit a vizsgálat kezdetekor?
Figyelt kérdés
Miért nem szól inkább h széjjebb vagy ilyesmi?2010. jan. 3. 21:57
11/15 anonim válasza:
Nekem is szétnyitotta, sőt kicsit meg is simogatta a combom, amikor látta, hogy szószerint remegek. De ebben a simogatásban semmi olyan nem volt, egyszerűen meg akart nyugtatni, el akart lazítani legalább annyira, hogy meg tudjon vizsgálni. nem kell mindenhol rögtön hátsó szándékot látni!
12/15 anonim válasza:
Nekem is sikerült teljesen zárt térdekkel kucorogni, annyira féltem és szégyelltem magam az első vizsgálatnál. nem is volt a rendesen a helyén a talpam és próbáltam húzni az időt.
13/15 anonim válasza:
hmm..hát, igen én is azzal a válaszolóval értek egyet, aki azt írta, hogy "ha már a p.nájában..." nem biztos hogy azon fogok megsértődni, hogy megfogta a térdemet, mert esetleg nem voltam megfelelő helyzetben..
Nekem anno szólt, hogy széjjelebb kellene nyitni a lábam, de az enyém nő volt :)
14/15 anonim válasza:
Meg olyat szoktak még mondani, hogy "csússzon lejjebb"-
15/15 anonim válasza:
De az ember ott tul.képpen félig ülő helyzetben van
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!