Feltétlenül muszáj rögtön szólni?
Hááát, én szóltam rögtön.
Ezt a beképzelést nem nagyon értem. Vagy vérzel, vagy nem. (Vagy arra gondolsz, hogy épp csak mutatóban volt egy kicsi?)
De ahogy gondolod. Ez tényleg a legbelsőbb magánügyed, de sztem jó, ha anyukád tud róla.
Azt írtad: megjött.
Most akkor mennyire jött meg? Épphogy olyan lett a bugyid? Kell betét? Mióta van meg? Milyen színű?
(Tök jó ilyenekről faggatni egy kislányt, de segíteni csak így tudok.)
Elsőre nekem is csak egy kis barnás cucc jött, utána két hónapig semmi, és csak az után jött meg "rendesen". Ez nem ciki, nem értem, miért érzed kínosnak, szólj neki, hiszen ő is nőből van, neki sem volt "teljes" az első. Én nem titkolóztam, szerintem az sokkal cikibb, ha ő kérdez rá majd 3-4 év múlva, te meg azt mondod "ja, már x évvel ezelőtt megjött". Ráadásul akkor anyukád csalódott is lesz, hogy nem tartod annyira, hogy ilyesmit elmondj neki. Mindenképp mondd meg neki.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!