Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rögtön megállapítható valami...

Rögtön megállapítható valami a rákszűrés során?

Figyelt kérdés
Voltam nőgyógynál, és azt mondta, hogy mozaik szerű elváltozás van a hüvelyben! Azt is mondta, hogy most a leletem negatív, de ha a citológia is az lesz, akkor is vissza kell mennem félév múlva! Arra vagyok kíváncsi, hogy mire mondta, hogy most a leletem negatív? Csinált valami gyors tesztet?
2014. ápr. 3. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Néznek hülye ph-t, meg elváltozást keresnek, az negatív. A rákszűrés eredménye csak hetek múlva lesz.
2014. ápr. 3. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nekem ez a mozaik szerű valami igencsak elváltozásnak hangzott, de a doki úgy is jobban tudja!bár említettem, hogy nem rég volt gombás fertőzésem, és nem tudtam rendesen kezelni, aztán mondta az asszisztens, hogy az is okozhatja! De mindenesetre kicsit betojtam mert ez akár méhnyakrák is lehet, aztán csak 25 vagyok... bár tudom, hogy ez nem kor függvénye
2014. ápr. 3. 19:36
 3/4 A kérdező kommentje:
ha gyulladásom lenne azt azonnal megtudná állapítani?
2014. ápr. 3. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 4. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!