Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves lány,155 centi,58...

14 éves lány,155 centi,58 kiló. Sok? - bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyózni, de tudom, hogy ilyen korban ez nem annyira egészséges. Sokszor belekezdtem, de pár nap után abba is hagytam. Sokan azt monjdák a sportolás segít, ezt tudom. Heti 3-szor van tesi a suliban és mellette még járok 1-szer egy héten teniszezni. Lehet hogy kevés? A másik problémám az, hogy kicsi vagyok. A barátaim azt mondják, hogy így vagyok 'cuki', de az szerintem nem annyira cuki, hogy 2008 október óta nem nőttem. ötödik osztály óta csomót nyúltam, de az azért volt, mer nőttem. Tehát ha most nőnék, biztos könnyebb dolgom lenne. Szerintetek fogok még változni? Várom a válaszaitokat, előre köszi!
2010. jan. 3. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:

14 évesen még nemkell ezzel foglalkoznod. még bőven fog formálódni a tested, és 18 éves korodra ilyen adottságokkal, ha nemhízol többet akkor szép formás nő leszel.

és tuti h fogszmég változni, még nagyon fiatal vagy, 14 évesen még nemnagyon van a lányoknak nőies alakjuk, de 15-16 éves korukban már elkezdődnek a jelentősebb változásik, szóval ne aggódj, sportolj továbbra is és minden rendben lesz.

2010. jan. 3. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:

ne4 idegeskedj h nem vagy elég magas lehet h ez a génjeidbe van h nem leszel csak max 160 cm mert mondjuk a szüleid se egy égimeszelők de ha majd felveszel később egy ötcentis sarkú cipőt rögtön leszel 165 és szerintem az se szép amikor egy nő magasabb mint mondjuk a pasija

a testsúlyodon egy kicsit lehetne faragni szerintem elég annyi mozgás amennyi van egy héten de ha még van kapacitásod vállalhatsz többet is attól h nem vagy felnőtt még fogyókúrázhatsz is mindent egyél amit eddig csak mondjuk mindenből egy kicsivel keesebbet meg hetente 4 kocka csoki nem fog megártani ha elcsábulsz én is így fogytam 10 kilót és én is 14 vagyok

2010. jan. 3. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj szép lány lesz belőled :)

15/F 175 cm :D

2010. jan. 3. 16:51
 4/8 anonim válasza:
Kicsi lány, 25 éves korig nősz, ne rontsd el idő előtt a tested! :-) Pont jó a súlyod a magasságodhoz képest, még fogsz nőni, 25 éves kor után ráérsz alakot formálni, de most ezzel még ne foglalkozz!
2010. jan. 3. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
24es a BMI-d, a normál tartomány 20-25 között van, szóval, objektíven nem vagy elhízott, azaz felesleges fogyóznod, pláne ilyen korban. És pár centit még a legrosszabb esetben is fogsz nőni.
2010. jan. 3. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:

én is 14 éves vagyok, igaz én 170 cm, 39 kg. sztem neked fogynod kéne egy kicsit, nekem meg híznom jó sokat xD

14/L

2010. jan. 3. 18:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ennyi vagyok. Csak 158cm és 55-56 kg. Én is szeretnék leadni, mert ha vékony lennék tök szép lenne az alakom. Úgy irigylem akik vékonyak. Én mindennap szobabiciklizek+felülök. Persze most az ünnepekbe nem csiáltam, de most majd kezdem. Hát nem sokat segít. Meg hát nem kéne édességet se ennem meg sokat, és akkor előbb utóbb csak menne le.
2010. jan. 3. 19:49
 8/8 anonim válasza:

Szerintem az iskolás tesiórák semmire sem jók - hacsak nem egy megszállott a tanárod. :p

Én 170 cm, 60 kg vagyok, rendszeresen sportolok, nincs rajtam egy deka felesleg sem, de mégis vannak velem egymagas, szintén normál alkatú lányok, akik 10 kilókkal könnyebbek nálam. Nagyon sokat számít az izomzat, illetve a csontozat nehézsége.

Alkati kérdésekben nem nagyon lehet változtatni, de ha úgy érzed, van egy kis plusz rajtad, azt tudatos edzéssel le lehet dobni. Szerintem ne fogyókúrázz, legfeljebb figyelj arra, hogy ne egyél össze mindent...

A magasság pedig változik még, de hidd el. (De állítólag a kicsi lányok jobban bejönnek a fiúknak is, mint az égimeszelők:)

16/L

2010. jan. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!