Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet? 15/l

Ez mitől lehet? 15/l

Figyelt kérdés

A menzeszemmel nem tudom mi van már két hete nincs meg. Néha egy pár másodpercre belenyilal az alhasamba a fájdalom de aztán elmúlik. És semmi. Ez normális? Vagy most mi lesz vagy nem tudom? Mert anyu sem érti mért nem jön már meg....

Normális válaszokat köszönöm!

2014. jún. 18. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Teljesen rendben van, ha a következő sem jön meg, akkor menj orvoshoz.
2014. jún. 18. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
mikor jött meg először a mensid?lehet hogy még nem állt be rendesen!vagy lehet hogy felfáztál és attól késik!
2014. jún. 18. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:
15 évesen ez még teljesen normális. hónapok is kimaradhatnag esetleg, majd úgy 17 éves korodra kellene beállnia szabályosra.
2014. jún. 18. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, 15 évesen még simán ki is maradhat.
2014. jún. 18. 15:04
 5/9 A kérdező kommentje:
De már másfél éve teljesen rendszeres.... Pontosan lett meg eddig minden.... Vagy akkor nincs semmi baj?
2014. jún. 18. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs semmi baj, egyszer-egyszer belefér, de mondom, ha a következővel is gondok lesznek, akkor fordulj orvoshoz.
2014. jún. 19. 08:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kimaradhat néhány hónap is, az sem probléma még.
2014. jún. 19. 10:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Ú rendben köszönööm!! Mindenkinek!
2014. jún. 19. 12:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia

Teljesen normalis az elso öt evben es ezt nekem az orvos mondta!! Ugyanigy vtam 14 evesen akkor mar ket eve menstrualtam mindog szabalyosan aztan nem jott meg egy honapig. Hozza teszem h szűz vtam de attol feltem h terhes vok:) parsze anyu kirohogott vtunk orvosnal is es ott mondtak h öt ev kell mire rendszeres lesz, es megnyugtatott h tuti h nem vok terhes :)))

2014. jún. 25. 01:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!