Miért fáj ennyire?
Figyelt kérdés
Mikor menstruálok olyan erős görcseim vannak hogy sokszor fel sem tudok állni vagy sírok pedig nem szokásom.Anyunak nem szoktak görcsei lenni de ha mégis akkor is csak enyhe.Az első menstruációm is már fájdalmas volt és két éve minden hónapban végig szenvedem ezt a 6 napot.Mitől lehet ez?Normális?12/L2014. jún. 18. 11:05
1/2 anonim válasza:
Vegyél be algoflexM-et. Forró zuhany/melegvizes palack a hasadra segíthet.
Ez egyéni adottság, sokszor semmi baj nem áll a háttérben.
Édesanyám injekciókat kapott ilyenkor mert a gyógyszert kihányta. Nekem szerencsére enyhébb, de az ágynyugalom és félórás forró zuhany ilyenkor kötelező (nem bírok nagyon mászkálni).
Van még sok egyéb gyógyszer, ami jó a görcsökre, pl No-spa, Meristin, No-spa mellé nekem mindig kellett valami fájdalomcsillapító, de ha szerencséd van, neked elég lesz az Algoflex vagy Meristin. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddig cataflamot szedtem de az is csak 1-1,5 óra alatt hat
2014. jún. 18. 11:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!