Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam, és nagyon fáj a...

Felfáztam, és nagyon fáj a hasam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Csak addig kéne valami jó tipp, amíg nem tudok orvoshoz menni (Szabin van még pár napig a dokim). Forró kamillás vízben való fürdés, hasonlók?
2010. jan. 3. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak ijesztgetni, de én múltkor ugyan így voltam, szombat reggel kezdtem el rosszul érezni magam, és gondoltam, majd hétfő du elmegyek orvoshoz. Vasárnap du-ra már véreset pisiltem, de kb olyan szinten, mintha megjött volna, szó szerint vörös volt az egész. Próbálj meg elmenni egy másik orvoshoz, nem szabad halogatni, biztos van, aki helyettesíti. Ha nőgyógyászhoz mennél, és ő nincs, akkor én inkább az urológust javasolnám, engem a nőgyógyász elküldött pár hónapja, h ezzel ő nem tud mit kezdeni. Egyébként a kamillás víz segít, de vigyázz, mert ha nem felfáztál, hanem valami fertőzés (nekem az szokott lenni), akkor nem biztos, hogy jót tesz, lehet, hogy csak ártasz vele.
2010. jan. 3. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Pokoli érzés, légyszi vegyél zsúrló teát. Naponta 3x1 filtert forró vízzel leöntesz, és langyosan mézzel is ízesítheted kortyolgatva megiszod. Már a második filternél érzed a jótékony hatását. Hallgas rám, amíg nem kerülsz orvoshoz.Ez bizony hólyaghurut a javából.
2010. jan. 3. 13:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, holnap első dolgom lesz nőgyógyászhoz menni, a sulit is kihagyom:/

Zsurlótea itthon nincs, de majd veszek, remélem segíteni fog.

Mert ez már... ehh... félek elmenni pisilni, annyira fáj. És lassan meg fog jönni, akkor még jobban fog fájni a hasam...

Még egyszer köszönöm a válaszokat, mindkettő nagyon hasznos volt!

2010. jan. 3. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nem reklám, de van egy Urogin nevezetű gyógynövény készítmény, ami szintén nagyon jó! Én is azzal kezelem magam most, mert szintén felfázva:S Meg fájdalom csillapító...
2010. jan. 3. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nem az én dolgom, nem akarok beleszólni, de a nőgyógyász sztem nem tud veled mit csinálni...
2010. jan. 3. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem kezeltek antibiotikummal,de nem mult el ..Már a végén nemtudtak oylat fleirni amire nem rezisztensek a baktériumaim:( Aztán tőzegáfonya kapszulát vettem bioboltban,és 5 nap alatt teljesen elmult,utána beszedtem még a maradékokat és azüta se jött vissza egyszersem a hólyaghurutom.Én cska ajánlani tudom.
2010. jan. 3. 14:51
 7/8 anonim válasza:
100%
nem nőgyógyász kell hanem urológus... de antibiotikumot adna és van más megoldása is! nekem az segít, ha sokat iszok, rétegesen öltözök és amint pisilnem kell, futok is! ne tartsd vissza és IGYÁL!! azzal kimosod a bacikat;)
2010. jan. 3. 15:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Oké, tehát akkor ne nődokihoz.

Valamint sok ivás, Innék én, de annyira csíp pisiléskor. Na mindegy, ha atól jobb lesz, azt a fájdalmat elviselem. Majd benézek a patikába is gyógyteákért.

Köszi minden válaszolónak!

2010. jan. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!