Nagyon fáj a hasam, mitől? Felfáztam?
Figyelt kérdés
Az alhas környékén, olyan érzésem van, mintha pisilni kéne, nagyon erősen... de előbb voltam WC-n. És mikor pisiltem, utána is nagyon fájt. Nem mindig fáj ilyen erősen, csak 5 percenként kb. De akkor nagyon, és szinte alig tudok mozogni akkor... nem bírok egyszerűen aludni :S mit csináljak? Felfáztam? Mitől lehet ez?2010. szept. 1. 03:12
1/5 anonim válasza:
szerintem igen, felfáztál. menj dokihoz, ad antibiotikumot, és utána jobb lesz.
2/5 anonim válasza:
Igen, ez felfázás! Menj dokihoz és igyál nagyon sokat, és most ebben a hűvös undorító időben öltözz rétegesen és úgy, hogy ne legyen kint a pocid és a derekad!!! Bele is ülhetsz kamillás fürdőbe!!! De orvoshoz mindenképpen menj el!!!
3/5 anonim válasza:
Talán az orvost kellene megkérdezni....
4/5 anonim válasza:
Sztem is felfázás. Mindenképpen menj el orvoshoz.
Én is sűrűn fel szoktam fázni és ha nincs alkalmam dokihoz rohangálni, akkor be szoktam kapni 3-4 szem Sumetrolim-t. Az mindig segít.
5/5 anonim válasza:
bizony fel.én is most fáztam feeeel,és nagyon fáj a hasam is és amikor wc-em akkor is.kamillás fürcsi volt meg jól felöltöztem és ágyban vok,melóból haza kellett jönnöm annyira fáj!!voltam dokinál is írtak fel gyógyszert meg monular port.én is hamar feltudok fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!