Miért nem fér fel a tampon? Baj lehet ha anélkül megyek a vízbe?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, 18 éves, és akárhányszor akármilyen pózban próbálom nem fér fel.. Ha olyan 20 percet leszek a Balatonban tampon nélkül gyenge vérzéssel abból lehet bajom?2014. jún. 16. 15:34
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet bajod, és légy szíves, ne is vérezgess ott mellettem a Balatonban, köszi.
2/5 anonim válasza:
Akkor meg kell várnod, míg lefekszel valakivel, addig nem fog felmenni.
Más: mégis hogy gondoltad, hogy összevérzel mindent? Jó, szabad tér, de akkor is ocsmány, én szét szivatnálak, ha ilyen fasságon kaplak. Mellesleg fertőzésveszélyes is.
3/5 anonim válasza:
Könnyebben elkaphatsz valamit, inkább várj néhány napot a fürdéssel.
4/5 anonim válasza:
akkor várj, amíg el nem múlik
lehet bajod, könnyen elkaphatsz vmi fertőzést
5/5 anonim válasza:
Ne menj fürödni ha még vérzel, mert fertőzések mehetnek fel a nyitott méhszáj miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!