Hasi ultrahang kimutatja ha a petefészekkel baj van?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 20:08
1/8 anonim válasza:
Nekem a sz orvosom azt mondta, hogy csak hüvelyivel lehet kimutatni, ha valami gond van. Igaza lehet, mert a régi orvosaim szerint semmilyen szervi gondjaim nincsenek, míg a jelenlegei dokim rögtön megállapította, hogy cisztákkal van tele mindkét petefészkem.
2/8 anonim válasza:
valamennyi látszik hasival is, de hüvelyivel lehet igazán látni mi a helyzet.
3/8 anonim válasza:
Nekem is hasival nézték meg, állítólag látni.
4/8 anonim válasza:
Hüvelyi ultrahang. Bár egy másik doki szerint a hasi uh. is mutatja, de szerintem ez nem igaz. A doki magándoki volt és csak hasi uh készüléke volt.
5/8 anonim válasza:
1-es vagyok. gondolhatjátok, hogy 8 év "semmi szervi probléma nincs" duma után mennyire volt hidegzuhany azt hallani, hogy PCO-m van.
6/8 anonim válasza:
nekem hasin is simán látszódk a PCOS, pedig nagyon enyhe nálam az egész, semmi tünete nincs csak a meddöségi probléma.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. jún. 15. 21:57
8/8 anonim válasza:
Igen a hasin is látszik, csak alaposnak kellene lennie az orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!