SOS! Nagyon félek, hogy esetleg terhességet mutat ki az ultrahang:/ Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Előzőleg 26 napra jött meg, meg azelőtt is párszor. de volt, hogy 36 napra. Most viszont egy napot már késett. Kétszer voltunk együtt mégcsak a barátommal, de az első után normálisan megjött. Mindkét alkalommal normálisan óvszerrel védekeztünk. Viszont utána mindig fájt a hasam és kicsit véreztem barnás váladékom volt. Nemrég elmentem nőgyógyászhoz rákszűrésre és teljesen jó az eredmény nem találtak semmit. Pár napja viszont észrevettem, hogy fel van puffadva a hasam és a bal oldalon mintha jobban kidudorodna. Olyan mintha terhes lennék. Máj.10.-én voltunk utoljára együtt és védekeztünk normálisan. azóta egy hónap eltelt. A hasam újra elkezdett görcsölni, már a derekam is fáj néha és néha hányingerem van, de ez nagyon ritka.A székeléssel mindig is voltak problémáim, mert nem tudom mindennap menni, csak pár naponta. a háziorvosom beutalt a nőgyógyászhoz, mert petefészek cisztára gyanakodik, de ez nem biztos. Holnap megyek és nagyon nagyon félek, nehogy közöljék terhes vagyok.2014. jún. 12. 22:46
1/6 anonim válasza:
"a hasam és a bal oldalon mintha jobban kidudorodna. Olyan mintha terhes lennék. " A túl korai túl erős tünetek nem terhességet jeleznek.
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem jött még meg?
2014. jún. 12. 22:53
3/6 anonim válasza:
"de volt, hogy 36 napra" rendszertelen.. holnap reggel telehold - lehet, hogy megjön..
4/6 anonim válasza:
Most komolyan amiatt parázol, hogy egy napot késett?
Akár egy-két hetet is késhet vagy ki is maradhat egyszer-egyszer minden jelentős ok nélkül. Ha védekeztetek, és nem szakadt ki a gumi, akkor esküszöm nem értem, mitől félsz.
Egy hónap alatt nem látszik semmiféle hasi dudorodás terhességben.
5/6 anonim válasza:
Inkább emésztési problémára gondolj! Esélye sincs a terhességnek.
6/6 anonim válasza:
Bal oldalon a vastagbeled vége felé jár, ott felpuposodik, ha sok a bélgáz. Ennyi idő alatt nem látszik a terhesség. Semmi bajod. Egy nap nem késés, 4 nap sem, egy hét sem. És amúgy is rendszeretelne. Fölöslegesen aggódsz. Semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!