Hüvelyi szülés helyett kérhetek inkább császárt?
Nem akarom, hogy szétnyúljon a hüvelyem a szülés közben, nagyon fontos a jó és kielégítő szex a férjemmel. Pont most olvastam egy topicot, ahol a 25(!) éves ő panaszolja, hogy kinyúlt a hüvelye és nem szoros többet, így nem jó a szex sem.
Na ilyen szempontot figyelembe véve én nem akarok hüvelyi úton szülni, inkább császározzanak meg. Lehet ilyet kérni állami kórházban, vagy csak a magánkórházban?
Ne egy tapasztalatból indulj ki. Van akinek leszakad a méhe vagy elvérzik szülés közben. Mindenki más.
A kitágult hüvelyen intimtornával könnyen lehet segíteni, a császárnak a hege örökre megmarad.
Egyébként államiban is megcsinálják, de komoly százezrekért.
Állami kórházban ha nincs fogadott orvosod, hiába kéred. Ha van fogadott orvosod, megoldható.
A császár kontra hüvelyi szülés témához:
A barátnőm az első gyerekét császárral szülte, a másodikat természetes úton. Mindig mondja, hogy ha tudta volna, milyen a természetes szülés, a másodikat is császárral szülte volna.
Sógornőm a császár után 2 héttel a városban vásárolgatott, én természetes szülés után 2 héttel jöhettem haza a kórházból. A császáros sebe hamarabb begyógyult, mint az én külső-belső varratos sebeim.
Másik barátnőm bátyja nőgyógyász: a felesége is és a barátnőm is császárral szülte mindegyik gyerekét (természetes úton is szülhettek volna, nem orvosi indok miatt volt császár)
Ha császárral akarsz szülni, keress olyan magánorvost aki vállalja állami kórházban, vagy ha több pénzed van rá, akkor magánkórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!