Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár nappal előrébb lehet...

Pár nappal előrébb lehet hozni a menstruációt?

Figyelt kérdés
Olvastam a rozmaring teáról és a meleg vizes fürdőről. Párommal megyünk vakációzni és így nagyon fontos lenne, hogy ne jöjjön meg. sajnos elszámítottam magam, ugyanis a mostani még mindig nem jött meg és ez befolyásolja a következő időpontját is, ami így belelóg a nyaralásba :((( Kérlek segítsetek!!!

2014. jún. 12. 11:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
rendben. mindenesetre köszönöm
2014. jún. 15. 23:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült már 3 vagy négy alkalommal eltolnom 4-5 napot sok citrommal és citrom léval.
2014. jún. 17. 17:24
 13/19 anonim válasza:
0%
De miért nem kezdődhet a nyaralás napján?
2014. jún. 30. 00:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te ezt komolyan kérdezed?xd Mert neked kellemes érzés lenne ha egész nyaralás alatt szétmenne a hasad a görcsöktől (gyógyszer csak ideig-óráig jó), meg állandóan azt kéne figyelned hogy mikor kell már cserélni? Nyilván a kérdezőnek nem ez a programja nyaralásra.. Gondolkozz már. Amúgy én megértem a kérdezőt, ugyanabban a cipőben járunk, nekem is előrébb kéne hozni, mert pont nyaraláskor jönne meg.:/ De eddig tippem sincs.
2014. júl. 14. 15:53
 15/19 anonim ***** válasza:
De régen nem volt már ez az ostoba kérdés. Egyél krétát, az mindenre jó.
2022. febr. 12. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Krétával lehet az időpontot tologatni. Zöld krétával siettetni, pirossal késleltetni. Kékkel letiltani tejesen.
2022. ápr. 15. 15:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Ebba a krétás dologba lehet valami.
2022. ápr. 23. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan bejött.
2022. ápr. 24. 15:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem megint bejött a kék kréta. Már nől is a hasam.
2022. ápr. 30. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!