Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert jön elő újra és újra a...

Miert jön elő újra és újra a hüvelygombám? Többi lent.

Figyelt kérdés
Màr harmadik hònapja elő jön a hüvelygomba menstruàciò utàn. Ilyenkor mindig veszek Prevaryl G kùpot amitől elmùlik de aztan ùjra elő jön. Most gondoltam hogy veszek betadnie kùpot és azzal kezelem magam. A kezelés utàn pedig a hüvely Ph-jàt vissza àllitom. Màr csak azt nem tudom hogy erre melyik a legjobb mòdszer? Ugyanis ilyet még nem csinàltam, lehet hogy épp ez a baj. Ne hurrogjatok le. Ha ezzel sem sikerül iràny az orvos. De jelenleg nincs orvosra is és gyogyszerre is pénzem.
2014. jún. 10. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szexuális életet élsz a párodat is kell kezelni.

Három hónap szerintem elég bizonyíték arra, hogy nem tudod otthon kikezelni, ezért irány az orvos, ami nem kerül pénzbe, persze a gyógyszer amit felír az igen.

2014. jún. 10. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem magánhoz mész akkor nem kell fizetni.
2014. jún. 10. 13:33
 3/7 A kérdező kommentje:
És a pàromat mivel lehetne kezelni? Egyszerű Canesten krém nem jò rà? Magàn dokihoz szeretnék menni mert az sztk-sròl nem sok jòt hallottam.
2014. jún. 10. 13:36
 4/7 anonim válasza:
régen tejtermékekkel savanyították hisz tejsav baktérium él a hüvelyben... de orvos lenne ajánlott...
2014. jún. 10. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Fél évig ezzel szenvedtem. Páromnak semmi baja nem volt, de mindig visszafertőzött. 5 napon át Canesten krémmel kenegette magát reggel+este, és nem fertőzött vissza.
2014. jún. 10. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem is mindig a párom fertőzött vissza. Nem volt hajlandó foglalkozni a dologgal, mert hogy neki nincsenek tünetei, akkor neki nincs semmi baja. De volt! Csak nem voltak tünetek.

Egyébként nekem a nőgyógyász úgy írta fel a gyógyszert, hogy írt a páromnak is. Nekem ugye még pluszban kúpot kellett használnom, neki meg kenőcsöt.

Szerencsére nagy nehezen megértette, hogy mi a helyzet és beszedte a gyógyszert, meg használta a kenőcsöt. El is ment egyébként urológiára, mert kíváncsi lett, hogy tényleg neki is van-e baja, és kiderült, hogy igen.

Azóta nem nagyon volt gondunk, szerencsére. De ha van is néha, azóta már teljesen máshogy áll hozzá :)

2014. jún. 10. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem mindig tejsavas irrigálást javasoltak hüvelyflóra visszaállítására. De vannak már tejsavas kúpok is. Nem ismerem őket, de biztosan lehet kapni vény nélkül is. Gondolom, egyszerűbb, meg kényelmesebb, mint irrigálni.
2014. jún. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!