Miert jön elő újra és újra a hüvelygombám? Többi lent.
Ha szexuális életet élsz a párodat is kell kezelni.
Három hónap szerintem elég bizonyíték arra, hogy nem tudod otthon kikezelni, ezért irány az orvos, ami nem kerül pénzbe, persze a gyógyszer amit felír az igen.
Engem is mindig a párom fertőzött vissza. Nem volt hajlandó foglalkozni a dologgal, mert hogy neki nincsenek tünetei, akkor neki nincs semmi baja. De volt! Csak nem voltak tünetek.
Egyébként nekem a nőgyógyász úgy írta fel a gyógyszert, hogy írt a páromnak is. Nekem ugye még pluszban kúpot kellett használnom, neki meg kenőcsöt.
Szerencsére nagy nehezen megértette, hogy mi a helyzet és beszedte a gyógyszert, meg használta a kenőcsöt. El is ment egyébként urológiára, mert kíváncsi lett, hogy tényleg neki is van-e baja, és kiderült, hogy igen.
Azóta nem nagyon volt gondunk, szerencsére. De ha van is néha, azóta már teljesen máshogy áll hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!