Miért van ez szex után?
Figyelt kérdés
Ma reggel szexeltünk a barátommal, mindent úgy csináltunk ahogy szoktunk, ugyanaz a gumi, pózok, talán nagyobb volt az intenzitás... utána kicsit furán éreztem magam odalent, de semmi komoly és nem is tudnám leírni, csak visszagondolva volt furcsa. Délelőtt és délben semmi bajom nem volt, aztán ledőltem kicsit délután és mikor felébredtem, és elmentem pisilni borzasztóan csípett és fájt odalent. Pisilés után sem szűnik a fájdalom, nem hinném, hogy felfázás lenne. Szerintetek ez mit jelent? Köszönöm a válaszokat.2014. jún. 8. 17:57
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy van egy hüvelyi fertőzésed kialakulóban, vagy kidörzsölődött odalent. A nemi életet most hanyagoljátok pár napig, ha nem múlik, akkor pedig orvos!
2/7 anonim válasza:
Barátod összeszedett valamit és átadta.
3/7 anonim válasza:
Jaja, ez fertőzés, vagy gomba, kedden menj el nőgyógyászhoz.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ! Februárban volt egy erős felfázásom, és akkor volt ugyanez a tünetem, de azóta mindenre talán még egy paranoiásnál is jobban odafigyelek, nehogy még egyszer előforduljon. Szóval remélem nem attól van..
2014. jún. 8. 18:03
5/7 A kérdező kommentje:
mindig óvszerrel védekezünk,sosem vesszük le és nem is volt alkalma "összeszedni valamit"... köszi mindenkinek
2014. jún. 8. 18:05
6/7 anonim válasza:
Speciel lehet hólyaghurut, nekem rndszeresen előjön a szex miatt, amire az egyetlen megoldás, ha az aktus után azonnal, vagy mihamarabb pisilek, és utána is, még párszor, ha lehet. Bár a kérdésed alapján nekem nem volt egyértelmű, hogy konkrétan mi csíp, mi fáj. A húgycsőnyílásodnál érzed a problémát? Máshol nem? Mert, ha így van, akkor bizony hólyaghurut, aminek a helytelen megnevezése a felfázás, legalábbis a te esetedben biztosan, mert itt szimplán a baktériumok rossz helyre kerülése okozza a fertőzést. Igyál nagyon nagyon sokat, de a rossz hír, hogy ez el is durvulhat (reméljük nem), akkor viszont ügyeletre kéne menni, ahol ATB-t írnak fel rá.
7/7 anonim válasza:
Jaj azt kihagytam: mind1 hogy óvszerrel védekeztek vagy anélkül ( mármint a hólyaghurut szempontjából) , mert itt a saját baktériumaid kerülnek a húgycső közelébe, onnan pedig a hólyagba. Nem a barátod fertőzött meg, és nincs összefüggés azzal sem, hogy pl hordasz e derékmelegítőt vagy sem. Nekem is azóta van iyen problémám, mióta párkapcsolatom van, többször kellett éjszaka ügyeletre vinni, mikor már ilyen sûrû véreset, gennyeset pisiltem, urolögiát is megjártam. Mindenhol ugyanazt mondták, amit már fentebb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!