Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg?

Miért nem jött meg?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok évek óta menstruálok. Elég rendszertelenül van mikor hónap végén 22-én és van mikor hónap elején 2-án jött meg. Mult hónapban negyedikén jött meg utoljára és ma már 9-e van és nem jött meg. Nem tudom miért...a barátommal már másfél éve együtt vagyunk tehát szoktunk együtt lenni, de mindig használunk gumit és nem is szakadt ki. Nem hinném hogy terhes vagyok de azért nagyon aggodom..nem értem hogy mi van. Holnap reggel csinálok egy tesztet de addig is valaki tudna valamit mondani. Nektek is volt már olyan hogy csak úgy kimaradt a havi?

2014. jún. 9. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, rendszertelen, és pár nap késés amúgy sem késés. Meg fog jönni, csak nyugi. :)

Ha nagyon aggódnál a terhesség miatt, csinálj egy teszted, de eléggé esélytelen a terhesség. :)

2014. jún. 9. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem szinte minden nyáron kimarad egyszer. Főleg, ha nagyon meleg van.
2014. jún. 9. 15:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)..csinálok egy tesztet..szerintem is esélytelen de a barátom ezerszer jobban aggodik nálam hiába magyarázom neki hogy elödordul az ilyen..és olyan sokat aggodik hogy át terjed rám is :D de remélem tényleg nincs semmi O.o
2014. jún. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!