Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit használtok hüvelygombára...

Mit használtok hüvelygombára v fertözésre? Légyszi irjatok:S

Figyelt kérdés

2honapig "csend és nyugalom"volt boldog voltam mert visszatéröek a fertözéseim de 2napja ujra előjött vmi,a folyásomban vannak apro kis darabok,de nem olyan amikor candidája van az embernek, nögyogyászhoz nem szeretnék menni mert 200ben havonta jártam vissza és már nekem rossz h nem talál vmi megfelelöt. elkeztem szedni a grapefruit cseppet amitöl jobban lettem de ünnepek közben elfogyott és kimaradt2nap erre most érzékelem h megint előjött vmi és már elegem van anyukámnak nem merem mondani már mert ö ujra aggodni kezdene és nem hiányzik h megint rajtam görcsöljön. olvastam ilyen borax glicerines oldatrol amivel megszünnek a panaszok. ti használtátok már?

most azon vagyok h elhasználom a canesten combit plusz van még génia92hüvelykupom de ha ezek ellenére sem gyogyulok akkor szolok anyunak:S

ti mit használtok milyen gyogyszert? én szedtem rengeteg mindent micisisgynot,diflucant kliont pimafucort, meg vmi krémmel töltött hüvekyaplikátort kaptam.

van anti candida nevezetü teám is de rág ittam már lehet nem kellet volna abbahagyni.gondoltam arra h ezzel irigálnék..

segitsetek:S

2010. jan. 2. 11:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

és ez az oldat kb. meddig elég, meg meddig kell irrigálni, ha most baj van?

napi 2szer? 1szer? hány napig?

2010. jan. 5. 07:07
 22/31 anonim ***** válasza:

huhh hát egy fél óra volt mire magamba locsoltam :(

Ugy fáj körülötte :(, kikezdett már az irrigáló.

ilyen zöldet t, mert a patikába nem volt, olyan tartály :)

[link]

2010. jan. 5. 10:45
 23/31 A kérdező kommentje:

nemtom meddig elég az oldat, mert nekem van még,vki ugy használta h 1 müanyag fecskendöbr szivta amit mélyen a hüvelybe helyezett és ugy nyomta bele a hüvelybe. én fültisztito pálcikát belemártomés azzal csinálom.

nem irrigáltam még tejsavval,majd ma veszek,irrigátoromat most dobtam ki mert nem mertem használni a fertözés miatt azt is vezsek. ez a zöld jo?

2010. jan. 5. 11:48
 24/31 anonim ***** válasza:
hát ne mtudom, mondom egy fél óra volt mire kiöblítettem magam, vagy 8szor kellett ki be huzni és már ugy kidörzsölt :(, inkább a másikat vedd sztem,nekem olyan is van és az nem sért fel!
2010. jan. 5. 13:07
 25/31 anonim ***** válasza:

Én ezt használom: [link] Így néz ki maga az irrigátor: [link] Sehol se csíp, nem szúr, nem sért fel sehol, könnyű és gyors használni, öt perc alatt végzek. A barátnőmnek is ezt ajánlotta az orvosa, amikor nőgyógyászati műtétje után naponta irrigálnia kellett.

Könyörögve kérek mindenkit, hogy a fültisztító pálcikát ne használja a hüvelye tisztogatására!!

2010. jan. 5. 13:11
 26/31 anonim ***** válasza:
nah én kezdem azt hinni, hogy a citromlétól jött elő a gombám :(, most lehet irrigálni 1hétig :(
2010. jan. 6. 07:30
 27/31 A kérdező kommentje:
na képzeljétek voltam orvosnál és kiderült h méhnyak gyulladásom van....de 1 hét mulva pontosan megmondja h mi is mert vett mintát meg mindeféle kenetet és vmi fogkefe szerüséggel vett mintát és tök kellemetlen volt és tök vérzett utána:S mondta h nem valszinü h gomba hanem vmi vegyes dolog..:Shát ez fasza nektek volt már ilyesmitek? ja és nekem is ilyen colpocleanerem volt csak kidobtam mert féltem h visszafertöz hiába takaritottam meg,de majd akk beszerzek 1ujat.
2010. jan. 6. 11:55
 28/31 anonim válasza:
Próbáld ki a polyginaks kúpot.
2010. jan. 8. 13:32
 29/31 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok: mit mondtál a dokinak pontosan mi baj? meg mondtad neki hogy végezzen egy teljen kivizsgálást vagy mi? én szerdán megyek, csak nem tudom merjem-e mondani hogy nah elegem van, és hogy járjunk a végére ,vizsgáljon ki :D
2010. jan. 8. 16:43
 30/31 A kérdező kommentje:
orvos maga mondta h kivizsgál,vet kenetet. mond neki h vegyen kenetet és tenyéssze ki és kb1hét az eredmény
2010. jan. 8. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!