Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit használtok hüvelygombára...

Mit használtok hüvelygombára v fertözésre? Légyszi irjatok:S

Figyelt kérdés

2honapig "csend és nyugalom"volt boldog voltam mert visszatéröek a fertözéseim de 2napja ujra előjött vmi,a folyásomban vannak apro kis darabok,de nem olyan amikor candidája van az embernek, nögyogyászhoz nem szeretnék menni mert 200ben havonta jártam vissza és már nekem rossz h nem talál vmi megfelelöt. elkeztem szedni a grapefruit cseppet amitöl jobban lettem de ünnepek közben elfogyott és kimaradt2nap erre most érzékelem h megint előjött vmi és már elegem van anyukámnak nem merem mondani már mert ö ujra aggodni kezdene és nem hiányzik h megint rajtam görcsöljön. olvastam ilyen borax glicerines oldatrol amivel megszünnek a panaszok. ti használtátok már?

most azon vagyok h elhasználom a canesten combit plusz van még génia92hüvelykupom de ha ezek ellenére sem gyogyulok akkor szolok anyunak:S

ti mit használtok milyen gyogyszert? én szedtem rengeteg mindent micisisgynot,diflucant kliont pimafucort, meg vmi krémmel töltött hüvekyaplikátort kaptam.

van anti candida nevezetü teám is de rág ittam már lehet nem kellet volna abbahagyni.gondoltam arra h ezzel irigálnék..

segitsetek:S

2010. jan. 2. 11:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

köszönöm h irtatok!

még annyi, h mikor észlelted a tüneteket akkor vettél ilyen tejsavat és egyböl irrigáltál vele??te se használtál semmi mást hozzá? hányszor alkalmazzam 1héten?

amint irtam elkezdem a canesten kombit és a kup után irrgálok majd. sztetek igy jo lesz?

2010. jan. 2. 14:13
 12/31 anonim ***** válasza:

kb. én is minden 2. vagy 3.hónapban dokihoz jártam, fél évig ittam a grapefruit cseppet, nem ért semmit :(

Most:

- Vénusz cseppet iszom

- Niveára váltottam

- Nem használok tampont, hanem az új anionos betétet

- Régen én is irrigáltam, de hát... az sem vált be

Most nem tudom mi a helyzet,mert 1.hónapja hogy nincs bajom, de nem akarom elkiabálni!!!

2010. jan. 3. 15:52
 13/31 anonim ***** válasza:

Citromos lány :-)!!!!

Szóval hány napig ittad? és tényleg csak azt semmi más folyadékot?

Pl: 2dl víz és 2dl citromlé---így???

2010. jan. 3. 15:55
 14/31 anonim ***** válasza:
a citromos vizet énis iszom, bár én nem hüvelygomba miatt, de a közérzetre is jó hatással van. én egy egész citromot facsarok bele és 3 decis pohárba. és azt iszom. napi akár 4-5 pohárral is, csak nagyon sokat kell tőle pisilni.
2010. jan. 3. 16:01
 15/31 anonim ***** válasza:
én vagyok a citromos:D 3 napig ittam, pontosabban 2 és fél, péntek estétől, vasárnap estig:D Igen, fele fele aránnyal, és ezt ittam amikor szomjas voltam. Üditőt, vizet, tejet, teát, semmi ilyet nem, csak a citromlevet.
2010. jan. 3. 22:54
 16/31 A kérdező kommentje:

nem keztem el a kanestent, hanem azt a borax glicerines vmit,keddre bevagyok jelentve dokihoz de most ugy tünik mintha elmult volna..a folyásom normális de még mindig viszketö érzésem van,ittam citromos vizet is..

azért elmegyek de ha nem talál semmit akkor nem tudom mit csinálok.

2010. jan. 4. 14:43
 17/31 anonim ***** válasza:
15:55-ös vagyok! Tegnap ittam egy pohárkával igaz mindössze 1dl-t :D, utána már ugy kivántam, ma 2dl-t ittam, jajj ki ráz a hideg a savanykás íztől :), pedig citrompótlót iszom (40%), remélem jó ez valamire, mert most beerősödött a folyásom :(
2010. jan. 4. 18:02
 18/31 anonim ***** válasza:

és milyen ez a glicerines vmi, ez mi lenne?:D engem is érdekelne

Meg még az is hogy ha a patikába veszek tejsavoldatot, akkor azt mibe kell tenni venni kell hozzá irrigátort? és az egész 1litert fel kell priccolni? :O

2010. jan. 4. 18:07
 19/31 A kérdező kommentje:
naturlan bora xglicerin oldat a neve 350ft..a tejsavat meg megveszed az is kb 300 és igen irrigátorba kell de elötte 1litervizben feloldod a 2evökanálnyit v 3 teáskanálnyit
2010. jan. 4. 19:48
 20/31 A kérdező kommentje:
*naturland bocsi
2010. jan. 4. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!