Hkat kérdése:
14 hónapja szültem és még nincs mensesem. Baj?
Figyelt kérdés
4hónappal szülés után spirált rakattam fel, (azóta egyszer ellenőriztettem), lehet hogy az miatt nem jön meg? Anyám szerint azért mert még sokat szopik a gyerek. Elmennyek az orvoshoz vagy hülyeség?2014. jún. 8. 23:33
1/3 anonim válasza:
Elvileg amig szoptatsz nem jön meg.Bàr èn ezt csak úgy olvastam.Azèrt ha dokihoz is mèsz,csak okosabb leszel,àrtani nem àrt.
2/3 anonim válasza:
Szülés után 16 hónappal jött meg, úgy hogy még szoptattam. Teljesen normális, hogy még nem jött meg. Lehet az is, hogy csak akkor fog, ha teljesen abba hagyod a szoptatást!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm most megnyugodtam
2014. jún. 9. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!