18 éves lány vagyok 8 hónapja szedem a symicia fogamzás gátlót mellete nemi életet élek a párommal? és 3 napja meg jöt a mensesem és nagyon meg ijedtem mert darabosan jön a vér?
Figyelt kérdés
és alvat vér jön. nagyon kétségbe vagyok esve hogy ez mitöl lehet én anyira parázok a terhességtöl is hogy hiába szedem a gyógyszert párom gumit használ csináltuk az utóbi időbe guminélkül is de nem ment el bennem terhes nem lehetek ugye? nagyon meg vagyok ijedve segitsetek legyetek szivesek?2012. nov. 26. 19:48
1/3 anonim válasza:
Nem vagy terhes. Normális a vérzésed.
A helyesírásodra viszont rágyúrhatnál!
2/3 A kérdező kommentje:
de nekem még sohasem volt ilyen hogy alvadt vér jöjjön és darabosan ez nem valami gond előjelei?
2012. nov. 26. 20:03
3/3 anonim válasza:
orvostudakozo.hu
itt hamvas ferencnek tedd fel a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!