Hány éves kortól ajánlott nőgyógyászhoz járni? 14/L
Figyelt kérdés
Már 3-4 éve menstruálok és egyszer voltam ilyen tinédzsernőgyógyásznál.2014. jún. 6. 21:49
11/15 anonim válasza:
66%-os! Majd akkor köss a válaszaimba, ha valami szabályelleneset írok! De ilyen nem lesz, úgyhogy hagyj békén!!!
12/15 anonim válasza:
És ha már a nememmel van gondod, 66%-os, akkor elárulom, hogy sok férfi ír erre az oldalra, és ráadásul szexuális tartalmú hozzászólásokat, képeket kérnek a lányoktól. Úgyhogy köss beléjük, mert ilyet én soha nem csináltam és soha nem csinálnék!!!
13/15 anonim válasza:
Kedves 57%, téged már letiltottak innen egyszer, ha emlékeim nem csalnak.
Nem nyughatsz??
14/15 anonim válasza:
73%-os! Nem tiltottak le, hanem magamtól nem írtam. De többek között téged kéne letiltani, mert nem azzal foglalkozol, hogy a Kérdezőnek segíts, hanem azzal, hogy másokkal kötözködj, ráadásul normális válaszokba köss bele!
15/15 anonim válasza:
23 éves kortól, vagy amikor elkezdesz nemi életet élni, utána 1 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!