1/5 anonim válasza:
Megnezem hanyadikara esett az elozo es hozzaadok vagy kivonok egy-ket napot. Ez szemelytol fugg. Nekem hosszabb a ciklusom mint egy honap ezert en hozzaadok ket napot es igy eddig mindig pontosan tudtam mikor jon meg.
2/5 A kérdező kommentje:
ha nekem május 2-án volt meg akkor junius 1jén kellet volna megjönnie?
2014. jún. 5. 12:13
3/5 anonim válasza:
Ez függ attól, hogy az embernek mennyire pontos a ciklusa. Az enyém simán tud csúszkálni napokat, azt hiszem... Sosem tartom számon, hogy mikor volt az utolsó. Úgyis reggel jön meg s ha elutazom több napra, s nem volt a közelmúltban, viszek tampont, ennyi. Néha eszembe jut, hogy felírhatnám, mint rendes emberek, de mindig elfelejtem és semmi motivációm, hogy ne így legyen. Ez nyilván életmódtól is függ, nekem nem fontos.
4/5 anonim válasza:
Azért ez nem olyan pontos még a felnőtt nőknél sem.
Az első naphoz adj 26-30 napot és kb akkor jön a következő.
5/5 anonim válasza:
Én mindig az utolsó naphoz adok 21 napot. Be szokott jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!