Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki hogy számolja ki a következ...

Ki hogy számolja ki a következő menstruáció idejét?

Figyelt kérdés

2014. jún. 5. 12:02
 1/5 anonim válasza:
100%
Megnezem hanyadikara esett az elozo es hozzaadok vagy kivonok egy-ket napot. Ez szemelytol fugg. Nekem hosszabb a ciklusom mint egy honap ezert en hozzaadok ket napot es igy eddig mindig pontosan tudtam mikor jon meg.
2014. jún. 5. 12:09
 2/5 A kérdező kommentje:
ha nekem május 2-án volt meg akkor junius 1jén kellet volna megjönnie?
2014. jún. 5. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Ez függ attól, hogy az embernek mennyire pontos a ciklusa. Az enyém simán tud csúszkálni napokat, azt hiszem... Sosem tartom számon, hogy mikor volt az utolsó. Úgyis reggel jön meg s ha elutazom több napra, s nem volt a közelmúltban, viszek tampont, ennyi. Néha eszembe jut, hogy felírhatnám, mint rendes emberek, de mindig elfelejtem és semmi motivációm, hogy ne így legyen. Ez nyilván életmódtól is függ, nekem nem fontos.
2014. jún. 5. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért ez nem olyan pontos még a felnőtt nőknél sem.

Az első naphoz adj 26-30 napot és kb akkor jön a következő.

2014. jún. 5. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mindig az utolsó naphoz adok 21 napot. Be szokott jönni.
2014. jún. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!