Hogy állapítják meg, hogy milyen hüvelyi fertőzésem van?
Figyelt kérdés
Nemsokára megyek magán nőgyógyihoz és érdekelne,hogy már az első alkalommal kapok a bajomra gyógyszert, vagy először kenetet vesz és azért majd vissza kell menni és újra fizetni? Mert ennyi pénzem nincs,hogy kétszer fizessek sokat :s2014. jún. 1. 06:15
1/4 anonim válasza:
Attól függ.Mindenképpen vizsgálatnál dől el.Nekem szokott lenni hüvelygyulladásom,meg máskor gombám.Vett kenetet,de sosem kellett várnom az eredményre.Szerintem ha nem komolyabb konkrét nemi betegségről van szó,akkor egyből kiírja a receptet.Nekem pl így volt mindig,pedig volt hogy antibiotikum kellett nekem és a barátomnak is.24l
2/4 anonim válasza:
A hüvelyváladék és a tünetek alapján lehet következtetni a kórokozóra. Pl. a gombás fertőzés jellemzően erősen viszket, és túró állagú folyással jár, ami a hüvely belfelszínéhez tapad. A bakteriális vaginózis rendszerint erősen halszagú, hígabb, szürkésfehér folyással jár.
A trichomonas zöldes, habos váladékozást eredményez.
Tehát ha a nőgyógyász megvizsgál, akkor már az alapján sejti, hogy mi lehet a baj, és ad is rá valamilyen (jó eséllyel hatásos) gyógyszert.
Ha nem múlik el a probléma, akkor visszamész, és akkor már vesz kenetet is.
(Valaki már az első alkalommal vesz kenetet).
3/4 anonim válasza:
Magán nőgyógyásznál nagyon jó eséllyel elsőre vesznek kenetet, de amikor visszamész, nem kell még1x ugyanannyit fizetni, hanem általában van a kontrollnak vagy receptfelírásnak egy díja. És csak azt.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. jún. 3. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!