Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor ez normális vagy...

Most akkor ez normális vagy fertőzésem van?

Figyelt kérdés

Kezelés után elmúlt a fertőzésem, de szexeltem tegnap előtt és ma megint nem szagtalan a folyásom. Nincs semmilyen tünet, nem piros, nem viszket/ég nem fáj meg semmit, csak mikor felnyúltam és megszagoltam az ujjam akkor nem erősen, de van szaga :/ Azt olvastam több helyen is, hogy a normális hüvelyváladék szagtalan VAGY enyhén halszagú...Most akkor ez normális ? Az állaga is teljesen normális... 3 nap múlva menstruálok, ha ez számít valamit és foggátlót szedek.

Egyébként itt olvastam, hogy van szaga a normálisnak is : [link]

2014. máj. 6. 19:00
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ami kívülre folyik, meg a bugyimba annak nincsen ilyen szaga, csak ami bentről az ujjamon maradt..
2014. máj. 6. 19:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja meg azt azért nem mondom, hogy olyan büdös, hogy húú távolról is érezni, hanem ha pár miliméterről szagolom.
2014. máj. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!