Mitől van az, hogy most már havi rendszerességgel hüvelygomba-fertőzésem van? . Csak normális választ kérnék, ha lehet szakavatott embertől.
- nem kezelik rendesen
- visszafertőz a partnered
- fogamzásgátló
- gyenge az immunrendszered
szia! Nekem is ugyanez a problémám! Abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát tervezünk a párommal, és nyár óta folyamatosan (de mindig a ciklusom ugyanazon napjaiban) előjön a hüvelygombám. Az orvosom vett kenetet, egyértelműen megjött az eredmény, hogy semmilyen más kóros dolog nincs a dologban, csak a gomba. Kaptam rá már ezerszer mindenféle kúpot, gyógyszert, de csak visszajön! :(
Most kipróbálok valamit megelőzésképpen, mert mindig csak menstuáció előtt jön elő.
A férfiaknál nem okoz tünetet, de hordozhatják a fertőzést, így visszafertőzhet téged anélkül is, hogy neki bármi baja is lenne.
Grape Vital grapefruit cseppet használj esetleg. Olvass róla neten, érdemes kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!