Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! Menstruációs kehely?!

Segítség! Menstruációs kehely?!

Figyelt kérdés

Szűzek használhatják?

Hogy kell feltenni?

Ha például tesin fejenállok nem folyik vissza a vér

Magyarországon boltokban lehet venni?

Fel kell annyira dugni mint a tampont?

Lehet érezni?

Előre is köszi a válaszokat

2014. máj. 26. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira feldugni, mint a tampont, éppenhogy csak be kell dugni. Lehet érezni, hogy ott van, engem eléggé zavar. Magyarországon boltban nem lehet kapni, szerintem csak rendelni lehet, de van magyar webshopokban is. Hát, én mondjuk nem állnék benne fejen. :S A tamponban jobban bízom, mert az legalább felszívja.
2014. máj. 26. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)és szűz vagyok használhatok vagy még várjak vele míg elvesztem?
2014. máj. 26. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem használhatod, mert nem kell olyan mélyre betenni. Nézd itt mutatja, hogy kell feltenni, meg hogy a tamponhoz képest hol van:

[link]

2014. máj. 26. 16:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)én nagyobbnak gondoltam de másik oldalon azt olvastam hogy szűzek nem használhatják amúgy 12 vagyok (júliusban 13) és két éve van meg
2014. máj. 26. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
A tamponról is megoszlanak a vélemények, hogy kik használhatják, és vannak akik azt is simán használják szűzen, ez meg még annyi kárt sem okoz. :) Nyugodtan használd!
2014. máj. 26. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:

első, ha érzed, akkor az nincs jól fent.

használhatják szüzek is, persze.

a feltevés trükkös kicsit, a kivétel pláne, meg kell tanulni.

fejenállás passz, én járok vele pilatesre, évek óta használom, egyszer volt balesetem, amikor gyertyát csináltuk. de az az első nap volt, és éreztem, hogy nem igazán tapad.

nem kell annyira feldugni, mint a tampont.

nem lehet érezni, nem kéne..

boltban nem tudom, én Angliában vettem boltban az enyémet.

2014. szept. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!