Anyukák! A tamponnak van szavatossági ideje? Használhatom még?
Szóval 2 évvel ezelőtt használtam utoljára.Akkor estem teherbe,és után ugye nem kellett 9 hónapig.
15 hónapja szoptatok,most jött meg először.Felhasználhatom ezt a tampont még?Kerestem,de nem találtam rajta szavatossági időt.
Amugy Ob.Pro Comfort normál méret.
szia!:) vattából van, így nincs szavatossága:)
De, ha ki van véve a csomagból (a fóliából, amibe egyesével vannak csomagolva), akkor inkább dobd ki, de az egyesével becsomagoltakat bármeddig fel lehet használni!:)
Ez nem majonéz, hogy megromlik:)))
Erre mondjuk én is kíváncsi lennék, ugyanis most takarítottam át a fürdőt és találtam tampont egyik neszeszeremben, OB-t, amit egyszer régen vettem még, amikor sátoros, Dunai fürdőzésekre vettem, háááát majdnem 4 éve.
És nem tudom, kidobjam-e vagy ne. Eredeti dobozban vannak.
Dehogyis! hogy romlana meg? nem fogamzásgátló. Szerinted mi történik egy vattával, amit egy növényből csinálnak? a papírzsepi megromlik vagy a vécépapír?
egy régi újság megromlik? vagy a fényképek?:) persze utóbbi kettőt ne egyétek meg, az a biztos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!