Mit kezdjek bontatlan Nuvaring hüvelygyűrűvel kiváltottam de nem használhatom? Több ezer ft menjen a kukába?
Ezek sajnos ilyen dolgok!
Vettem múlt szombaton egy overált a lányomnak, 4000 Ft ból Bababörzén, erre kicsi !
Parikában kérdezd meg, nem-e adja oda a patikus valakinek, és az árát elfelezitek!
Ilyet nem nagyon vesznek kéz alól az emberek, nem biztos hogy megfelelően volt tárolóva
Tudom, nem is gondoltam többre. (árát illetően) Egy hónapja váltottam ki, a csomagoláson is az szerepel hogy a gyógyszertári KIADÁST KÖVETŐEN 4 hónapon belül kell felhasználni addig szobahőmérsékleten lehet bontatlan csomagolásában tárolni. Előtte a patikában pedig hűtőben kell tartani és akkor megőrzi minőségét 2014-ig. De nyilván rám az érvényes amikortól kiadták. Ami 1 hónapja volt, ezért is szorít az idő.
Patikában nem hinném hogy visszaveszik:(((
A ruha azért más ugye mert az legalább eláll...:(
Köszi a válaszokat.
De minek vetted akkor meg?? Kipróbálásra elég lett volna egy havi, és akkor nem menne kettő a kukába...
Egyébként gyógyszert nem szabad árulni. Ismerőseidet kérdezd körbe, hátha használ vki. Ha nem, akkor sajnos gy jártál.
Igen én sem úgy értettem hogy a háztartási szemétbe dobom, csak jelképesen írtam, hogy "kuka" ilyenkor. Szelektíven gyűjtünk, úgyhogy nekem ezt nem kell mondani:)
Köszi a kérdésre válaszoló válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!