Ha lejárt a szavatossági ideje egy tejpépnek akkor meddig használható még fel?
Nem akarom odaadni neki, csak kíváncsi voltam, mert itt írják több helyen is hogy a lejárt pl. tápszer is jó még 1 hónapig és ez kicsit fura nekem.
Ez az én felelőtlenségem, mert mindig vettem másikat és ez hátra szorult a szekrénybe, szerencsére mindig megnézem a lejáratot mielőtt neki adom
Jézus hát ezt hol olvastad?
Még egy felnőttnek sem lehetne megennie nem hogy egy babának.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ez a kérdés miatt kérdeztem, mert a kérdésbe azt írja hogy a védőnő mondta hogy jó még 1 hónapig.
Ismétlem, NEM akarom odaadni neki! Nem figyeltem hogy mikor jár le, bontatlan de kidobom.
20:42
Azért van ráírva a lejárati idő, hogy legyen mit ide kiírni kérdésnek és legyen mire ilyen módon válaszolni. Sajnálom hogy te a kérdést se értetted.
Nem hülye vagyok, tudom mit jelent a lejárati idő, de kérdezni azért még csak szabad. Többször is írtam hogy nem odaadni akarom csak kíváncsi voltam ki mit gondol erről.
A többieknek köszönöm a választ
Van, aki bátrabb vagy sajnálja a pénz miatt és odaadja, amíg el nem fogy.
Én is inkább kidobtam, vagy odaadtam a szomszédnak, náluk a kutyus kapta meg, de a kicsinek sosem adtam lejárt szavatosságú pépet. Nem ér meg egy esetleges hasfájást sem az a pár száz forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!