Rettentően fáj a nőgyógyászati vizsgálat, mit tegyek?
Nem értem, mindenki azt mondta hogy nem fájdalmas, hát nekem az... és nagyon. Remegni kezdek, a könnyem kicsordul, a doki meg kinevet, hogy ne mondjam már, ez nem fájhatott... hát kösz hogy ilyen megértő...
Most ez másnak is ilyen fájdalmas vagy ha nem, akkor nekem miért? Én csinálok valamit rosszul, vagy mit tehetnék hogy ne fájjon? Sajnos hiába voltam eddig, a gondom nem oldódott meg, úgyhogy mehetek vissza még párszor. :/
A technikádon változtass. Valószínűleg rossz a tartásod. Ejtsd le kicsit a fenekedet, így kiegyenesedik a hüvely és nem lesz fájdalmas.
Igenis fájhat a vizsgálat, ha rossz pózban vagy közben, csak értelmes orvos szokott szólni miatta.
22:33
Bírmom az ilyen kijelentéseket. Majd aki fájdalmat átél, eldönti, hogy fájdalmas-e vagy sem. ;)
Nekem is fájt nagyon, de megvolt/van rá a jó okom. Legközelebb csak nőhöz megyek, remélem ott jobban el tudom engedni magam. Keress egy olyan orvost, akiben megbízol, és elsőre csak beszélgessetek, szerintem utána már nem lesz olyan rossz.
09:44 - persze. Engem vizsgált már nő (a férfidokimnak sos műtétje volt, így nem tudott bejönni), hát azt hittem, meghalok. Abszolút durván csinálta, majd mikor mondtam, hogy fáj és nem lehetne-e kicsit finomabban, lecs.szett, hogy ő is kibírja évente egyszer, nem kell a hiszti. Azt hittem, menten lebszok neki egyet.
Furcsa, de mikor a dokim csinálja (vagy az első, aki sajnos elköltözött), maximum kellemetlen, de egyáltalán nem fáj.
Na persze, majd a női doki fog fájdalmat okozni neked, és nem a férfi, aki soha nem érezhette a kacsát és ujjakat erőszakosan behatolni!
Ne nézz már hül.ének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!