Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tampon ugye nem, , veszhet...

A tampon ugye nem, , veszhet el'' a hüvelyben?

Figyelt kérdés
Tegnap este felhelyeztem egyet, de az este elég görbére sikeredett, sajnos nem emlékszem felére. Ezzel kapcsolatos feddéseket köszönöm, de nem kérek. Az lenne a helyzet, hogy mire hazaértem, nem találtam a tampon zsinórját, fel is nyúltam, ameddig csak tudtam, de tampon sehol. Az este folyamán voltam wc-n, elképzelhető, hogy kivettem. Ugye ha nem találtam az ujjammal, akkor az nem lehet már mélyebben? A 3. napon vagyok, a vérzésem normális, semmi fájdalmat nem érzékelek.

2014. máj. 23. 13:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
jajistenem, hány éves vagy?! ... a hüvely a tampon szempontjából egy zsákutca ... csak egy felé távozhat onnan
2014. máj. 23. 13:52
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Lehetséges, hogy bent van ezt mi innen nem tudjuk megmondani, vagy emlékezz vissza, hogy mi is történt, vagy menj nődokihoz. Az egyébként nagy baj ha ilyen sokáig bent van.
2014. máj. 23. 14:03
 3/14 A kérdező kommentje:
de azt azért érezném nem. a méhszájamig felnyúltam
2014. máj. 23. 14:06
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
#2 most komolyan úgy gondolod, hogy ha felnyúlt a hüvelyébe - és jó esetben még a méhszájig is elért - akkor még ott a tampon? ... ugye nem nőből vagy
2014. máj. 23. 14:07
 5/14 anonim ***** válasza:
36%

nnna, mondom én :)

szóval ne légy már ilyen tudatlan a saját testeddel

2014. máj. 23. 14:07
 6/14 A kérdező kommentje:
hidd el, nem vagyok az, de ilyenkor kicsit lesokkolódik az ember, beképzel ezt azt
2014. máj. 23. 14:10
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Persze hogy nő vagyok basszus. A méhszájadig nem tudsz felnyúlni az ujjaddal, legalábbis én nem tudok, lehet hogy rövid az ujjam. Viszont be tudok olyan mélyre tolni egy tampont, hogy az egész ujjam is bent van a tamponnal együtt, ebből következik, hogy nem feltétlen találnám meg kotorászással, más kérdés, hogy nekem szerencsére mindig megvan a zsinór.
 8/14 A kérdező kommentje:
bocsánat, most látom nem nekem írtad.
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
De inkább a többség mellé állnék, mieőtt nekem ugrotok. Tehát kedves kérdező biztos kivetted tökrészegen azt a tampont (utána bele se gondoltál, hogy másikat kéne berakni, mindegy) és így nincs bent tampon, nincs baj.
2014. máj. 23. 14:11
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
#7 rövid az ujjad :)
2014. máj. 23. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!