A tampon ugye nem, , veszhet el'' a hüvelyben?
Figyelt kérdés
Tegnap este felhelyeztem egyet, de az este elég görbére sikeredett, sajnos nem emlékszem felére. Ezzel kapcsolatos feddéseket köszönöm, de nem kérek. Az lenne a helyzet, hogy mire hazaértem, nem találtam a tampon zsinórját, fel is nyúltam, ameddig csak tudtam, de tampon sehol. Az este folyamán voltam wc-n, elképzelhető, hogy kivettem. Ugye ha nem találtam az ujjammal, akkor az nem lehet már mélyebben? A 3. napon vagyok, a vérzésem normális, semmi fájdalmat nem érzékelek.2014. máj. 23. 13:43
1/14 anonim válasza:
jajistenem, hány éves vagy?! ... a hüvely a tampon szempontjából egy zsákutca ... csak egy felé távozhat onnan
2/14 anonim válasza:
Lehetséges, hogy bent van ezt mi innen nem tudjuk megmondani, vagy emlékezz vissza, hogy mi is történt, vagy menj nődokihoz. Az egyébként nagy baj ha ilyen sokáig bent van.
3/14 A kérdező kommentje:
de azt azért érezném nem. a méhszájamig felnyúltam
2014. máj. 23. 14:06
4/14 anonim válasza:
#2 most komolyan úgy gondolod, hogy ha felnyúlt a hüvelyébe - és jó esetben még a méhszájig is elért - akkor még ott a tampon? ... ugye nem nőből vagy
5/14 anonim válasza:
nnna, mondom én :)
szóval ne légy már ilyen tudatlan a saját testeddel
6/14 A kérdező kommentje:
hidd el, nem vagyok az, de ilyenkor kicsit lesokkolódik az ember, beképzel ezt azt
2014. máj. 23. 14:10
7/14 anonim válasza:
Persze hogy nő vagyok basszus. A méhszájadig nem tudsz felnyúlni az ujjaddal, legalábbis én nem tudok, lehet hogy rövid az ujjam. Viszont be tudok olyan mélyre tolni egy tampont, hogy az egész ujjam is bent van a tamponnal együtt, ebből következik, hogy nem feltétlen találnám meg kotorászással, más kérdés, hogy nekem szerencsére mindig megvan a zsinór.
8/14 A kérdező kommentje:
bocsánat, most látom nem nekem írtad.
2014. máj. 23. 14:10
9/14 anonim válasza:
De inkább a többség mellé állnék, mieőtt nekem ugrotok. Tehát kedves kérdező biztos kivetted tökrészegen azt a tampont (utána bele se gondoltál, hogy másikat kéne berakni, mindegy) és így nincs bent tampon, nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!