Mit tegyek, ha pont nyaraláskor jön meg a menzesz? Hordhatok tampont?
Szabad használni tampont szűzen is, de leginkább a mini változatot. a szűzhártya rugalmas, tehát nem tudod egy mini tamponnal elvenni a szüzességedet.
Lehet, hogy valaki éppen akkor ájult el, amikor fel akart tenni egy tampont, de hogy nem volt összefüggés a kettő között az biztos.
Én ha vízben használom, akkor azonnal ki szoktam cserélni, miután kijövök a vízből, egyéb szitukban is néhány óránként cserélni kell. Láttam egyébként a dm-ben kifejezetten úszáshoz való változatot, azt hiszem a Biointimo cég gyártja, de nem olcsó.
Utolsó, nem ijesztgetés! Nálam is volt már olyan, hogy majdnem elájultam tampon felhelyezésekor, de az azért volt, mert én mesni időszakában mindig szörnyen rosszul vagyok.
Kérdező, nyugodtan használhatod, viszont azzal számolj, hogy ha nem cseréled elég gyakran, akkor bizony egy idő után átszivárog. Én még a normált se merem vízben használni, nem hogy a minit... :/ Pedig én már 17 vagyok. Viszont annak semmi jelentősége, hogy átszakítja-e a szűzhártyádat vagy nem. Az a lovaglástól, és egyéb sportoktól is ugyanúgy elszakadhat, és nem is érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!