Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Lányok válaszára...

Mit tegyek? Lányok válaszára vagyok kiváncsi.

Figyelt kérdés

Osztálykirándulásra megyek. Holnap indulok és vasárnapig tart. Vasárnap fürdőbe is megyünk, de már barnás folyásom van, ami azt jelenti meh fog jönni. Ettem jó sok citromot, hogy eltoljam, de nem hiszem, hogx hatni fog. Ha megjönne tamponll használnom, de hogy kell, próbálgattam, az előző menzeszeimnél, de nem tudtam felnyomni, mert fájt.15/L Szűz vagyok és még nem állt be a menstruációm.

Nem lehet bajom a tampontól?

2014. máj. 22. 20:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Mini tampont használj.Akkor van jó helyen ha már nem érzed.Nem lesz semmi bajod,nyugi!
2014. máj. 22. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem fog hatni, de legalább lesz 1 jó hasmenésed, a tampont meg próbáld meg úgy, hogy lefekszel az ágyra, az egyik kezeddel széttárod a nagyajkakat, lassan óvatosan dugd fel a tampont a másik kezeddel, és miközben dugod fel, vegyél mély levegőt, tehát mély levegővétel közben, valamint a mini méretet használd
2014. máj. 22. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Már párszor próbáltam használni, de kellemetlen volt.
2014. máj. 22. 20:12
 4/8 anonim válasza:
8%
paprikáskrumplit kolbásszal. köszi
2014. máj. 22. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:

A citromos dolog nem fog hatni. Ha nem tudsz tampont használni (ez előfordulhat, ha nem elég erős a vérzésed, akkor nem is fogod tudni felnyomni, és van akinek erős vérzés mellett is egész életében rosszul esik még a szüzesség elvesztése után is, pl. nekem)

akkor kénytelen leszel kihagyni az úszást.

Sajna ez van. Ilyen korban már sok lány szokott a medence mellett napozgatni, az én osztályomból mindig volt 4-5 lány, akinek épp akkor volt meg.

2014. máj. 22. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Bizony ha nemtudod felhelyezni a tampont illetve zavar akkor ne fürödj ha megjön de lehet pont szerencséd lesz ás nemjön meg csak késöbb pár nappal. nekem menstruáció elöt soha nincs barna folyás.
2014. máj. 23. 20:31
 7/8 anonim válasza:
Szia, ha megjon nyugodtan hasznal mini tampont, es ha meg nem tudod fel rakni akkor ne furodj. sajnos csak ez a ket megoldas van. de ha tamponnal furodsz akkor tobbszor csereld!
2014. máj. 24. 13:02
 8/8 anonim válasza:

Bocsi hogy en csak most irok ;) :)

A tampontol ne felj nem esz meg nyugi.

De ha tobbszor brobsltad akkor egy kicsit kesobb probald meg mert azert is lehet hogy azert nem tudtad/tudod felrakni mert ,,kiszatadt'' a huvelyed.

2014. máj. 25. 18:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!