Mi lehet a bajom? Mik lehetnek ezek?
Figyelt kérdés
Mind2 mellemben van csomó. Nem fájnak, de nem kis csomókról van szó, amiket alig lehet észrevenni, annyira megkell őket tapogatni. Megfogom a melleimet, és érzem mindkettőben.2009. dec. 29. 18:10
1/9 A kérdező kommentje:
jó nagyok :/
2009. dec. 29. 18:11
3/9 anonim 

válasza:

Na persze nem kell megijedni lehetnek kis zsírcsomók is.. csak beparáztatod magad :D
Egyébként ha tényleg zavar menj orvoshoz.. komolyan.. ne légy lusta!
4/9 A kérdező kommentje:
belehalhatok?
2009. dec. 29. 18:16
6/9 anonim 

válasza:

Szerintem csak simán a mirigyeket érzed. Attol függöen hol jársz a ciklusodban,lehetnek keményebbek,kisebbek,nagyobbak,fájhatnak is..
7/9 A kérdező kommentje:
mindig érzem őket. nem fájnak meg semmi, csak vannak. mondjuk eléggé érdekes belegondolni, hogy semmi nincs a mellben és összenyomhatóak. gondolom mindenkiében van ilyen nagy csomó
2009. dec. 29. 18:29
8/9 anonim 

válasza:

Régen én is éreztem ilyeneket, mert nőtt a mellem. Minden barátnőmnek volt ilyen és most is van, csak sokkal nagyobb. De menj dokihoz, vizsgáltasd ki magad, sosem árt.
9/9 anonim 

válasza:

Nyugodtan menj vele orvoshoz, bár valószínűleg ártalmatlan dolog, jobb, ha szakember áttapogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!