Olcsóbb tampont szereték venni, mint az Ob. Ugye ezek is jó minőségűek és nem lesz tőlük valami bajom?
Figyelt kérdés
Várok tapasztalatokat, hogy ki mit használ és hogy jó-e?
:)
2011. márc. 18. 22:30
1/17 anonim válasza:
én Tescosat használok(mármint ami ott a legolcsóbb) és nekem nagyon bejött, semmi gondom vele.
2/17 anonim válasza:
hát én vettem már naturellát és tescos tampont, hát azokon nincs silk touch borítás és kicsit nehezebb felrakni, de persze nincs nagy különbség köztük.. meg a másik az hogy nem csavart bordájúak
3/17 anonim válasza:
És mennyire nedvszívóak? Mostanában már magamnak veszem, a diákmelós fizetésemből és elég húzós ára van, múlt hónapban szemeztem az olcsóbbakkal aztán mégse mertem megpróbálni.
4/17 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Én is azt használom.
5/17 anonim válasza:
Én a silk touch borításra allergiás vagyok. Az olcsó is jó.
6/17 anonim válasza:
ezek egyébként mennyibe kerülnek? Mármint az olcsóbbak? még sose néztek igazából azoknak az árát, indig csak az OB-t vettem:)
8/17 anonim válasza:
Én coopos minit vagy normált használok.Érdekes, hogy valamelyik szériára raknak fátyol borítást, de valamelyikre nem.Nekem addig bírja mint az O.B.Ha cserélni kell akkor mindent cserélni kell.Ez 250 FT/16 db
9/17 anonim válasza:
Jól mondta az előttem szóló, a tescos verzió kb félár, az o.b.-hoz képest.
Engem az érdekelne, hogy o.b.-ból van több méret (mini, normál, light valami, super, super plus) viszont tecsósból csak 2 vagy 3 méretet láttam. Melyik melyiknek felel meg?
10/17 anonim válasza:
huh ez tényleg olcsóbb, lehet h majd én is váltok:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!