Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Olcsóbb tampont szereték...

Olcsóbb tampont szereték venni, mint az Ob. Ugye ezek is jó minőségűek és nem lesz tőlük valami bajom?

Figyelt kérdés

Várok tapasztalatokat, hogy ki mit használ és hogy jó-e?

:)

2011. márc. 18. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tescosból 3 van, mini, normál, super. gyenge, normál, erős vérzésre.
2011. márc. 18. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:
és ez méretben megfelel az o.b. méretekkel. konkrétan az a bajom, hogy én még az o.b. superrel is átázok néha. Attól tartok az olcsóbb verziós még annyira se lenne jó.:S
2011. márc. 18. 23:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Hajaj, akkor nagyon erős lehet a vérzésed. Nem vagy vérszegény? Dokid is tudja, hogy ennyire erős? Nekünk egy rokon van így, és kiderült, egy ciszta miatt vérzik nagyon. Azért ilyenkor jobb egy alapos vizsgálat, és szedj vasat!!!

A tampon- dolog meg, tanács, cserélj gyakrabban, mást nem tudok mondani :(

2011. márc. 18. 23:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Én használtam már OB-t is, de legtöbbször 100-as boltban veszem, vagy DM-ben a legolcsóbbat.

Nem mondom, jobban néz ki az OB, de mikor véresen kiveszem már oly mindegy és a célnak ez is, az is megfelelt, még egyik sem szivárgott és bajom sem volt tőle.

Bár inkább betétet használok, abból viszont csak az Always vált be nekem.

2011. márc. 18. 23:19
 15/17 anonim ***** válasza:

23:18

Nem tuti nem vagyok vérszegény, a suliorvos később meg a háziorvosom akárhányszor betévedtem hozzájuk, kb évente egyszer ha nagyon megfáztam, mindig rámnézett és "Jézusom, de sápadt vagy" alapon laborba küldött, hogy nem-e vérszegény vagyok. Szal mondhatni évente ellenőrizve vagyok:) Nőgyógyásznál eddig 1X voltam egy alkalmassági papír miatt, szóval ott menstruációról szó se esett. Más bajom nincs, gondolom nem kóros. Cserélem rendesen, de sokszor 2 óra alatt átázok. Már megtanultam figyelni erre, csak emiatt kicsit necces váltanom, vagy akkor kellene kísérleteznem, ha épp tudom, hogy itthon vagyok.

2011. márc. 18. 23:27
 16/17 anonim ***** válasza:
18%

úrísten. nem tudom miért játsszátok itt nagyban úripitsát, h. ami már nem OB az nem is lehet jó...

arra a 2 órás használatra szerintem pont mind1, h mi van a dobozra írva, kb ugyanabból az anyagból készül, ha erős a vérzésed, akkor lehet akármilyen márkás az a tampon, ki kell cserélned sűrűbben...

milyen bajod lenne tőle? lejjebb esne a menőségi szinted a barátnőid közt? :P

szerinted aki csóró az mind hüvelygombás vagy más baja van, csak mert teszkós vagy 100as boltos tampont használ? :D

inkább vegyél magadnak pár szakkönyvet abból a pénzből, amit a tampon árán megspórolsz...

2011. márc. 19. 02:49
 17/17 anonim ***** válasza:
én néha nob-t néha facelle-t használok,probáltátok már a facelle-t?(dm-ben lehet kapni)az ob nekem is jobban bejön a fátyolborítás miatt jobban csúszik,de drágább;)
2011. márc. 19. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!