Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha még menzesz előtt felrakok...

Ha még menzesz előtt felrakok egy tampont, mert tudom hogy hamarosan meg fog jönni, akkor úgy hogy fogom észrevenni ha tényleg megjött?

Figyelt kérdés
Mert ugye ha nincs bent tampon akkor érzem hogy "kilöttyent", de ha rakok fel előre akkor azt honnan érzem pontosan?
2009. dec. 29. 17:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már olvastam máshol is h vki tudta hogy megfog neki jönni ezért hamarabb tett fel tampont...biztos h ez nem ajánlatos?
2009. dec. 29. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:

nyugodtan felrakhatod, énis feltudom rakni úgy hogy még nemjött meg, ugyanis a hüvely természeténél fogva is nedves belül. simán fellehet helyezni, hamár egy ideje tampont használsz.

hogy miből érzed h megjött-e? hát nekem akkor szokott megfájdulni a hasam, éppen akkor, amikor "kilöttyen":D

de ha néha elmész pisilni akkor ellenőrizheted h megjött e már, pl kiveszed, vagy megnézed a kihúzószálat, hamár egy ideje megjött akkor a szálon már látszódni fog.

2009. dec. 30. 00:10
 13/13 anonim ***** válasza:
ja és bajom sem lett tőle, neked sem lesz.
2009. dec. 30. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!