Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha még menzesz előtt felrakok...

Ha még menzesz előtt felrakok egy tampont, mert tudom hogy hamarosan meg fog jönni, akkor úgy hogy fogom észrevenni ha tényleg megjött?

Figyelt kérdés
Mert ugye ha nincs bent tampon akkor érzem hogy "kilöttyent", de ha rakok fel előre akkor azt honnan érzem pontosan?
2009. dec. 29. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor sehonnan.

de ha még olyan állapotban helyezel fel tampont, mikor még nem menstruálsz, akkor vagy nem fog sikerülni vagy nagyon fog fájni.

2009. dec. 29. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudtam, hogy a tampont csak akkor jó felhelyezni ha már vérzel, ha már megjött, különben sérülést is okozhat.

Lehet én informálódtam rosszúl, nemtudom de én ilyenkor csak betétet szoktam tenni, és úgy ahogy mondod, érzem, hogy kilöttyent és akkor teszek csak tampont.

2009. dec. 29. 17:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, de muszáj felraknom :S
2009. dec. 29. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
18:42-es vagyok, bocsi nem láttam az előttem szólót, mert én is pont akkor pötyögtem.Bocs
2009. dec. 29. 17:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért muszály? Miért nem jó a betét? Csak addig míg kellően nem vérzel???
2009. dec. 29. 17:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Fürdőben fogok szilveszterezni és fürdőruhába nem rakhatok betétet :S
2009. dec. 29. 17:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor próbáld meg úgy, hogy addig míg meg nem jön addig ne fürdõruhában legyél s akkor tehetsz betétet.Majd pedig mikor érzed hogy megjött, irány a WC, egy tampon s máris fürödhetsz...

Tudom nem tökéletes ötlet, meg mi az hogy nem fürdõruha de sajnos jobbat nemtudok.

Azért szurkolok neked, hogy jól süljön el a dolog.

2009. dec. 29. 19:15
 8/13 A kérdező kommentje:
De megjöhet esetleg elsején is vagy másodikán is akár és akkor meg nem is fürödtem :S
2009. dec. 29. 19:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát, nem túl jó ötlet vérzés nélkül tampont feldugni, mert kidörzsölheti a hüvelyed falát, aztán valami kellemetlen fertőzéssel kezded az új évet. Tényleg nehéz helyzet. Egyáltalán nem szokott fájni a hasad, amikor megjön (most az egyszer bánhatod, mázlista! :=) )? Azonnal dől belőled vagy egy kis maszatolással kezdi? Akkor én megkockáztatnám a fürdést, mert egy pici maszat nem húz nyomot sem a vízben, sem a lábadon, ha kijössz, viszont a wc-n észreveszed a papíron és máris berakhatod a tampont. Most nincs más ötletem, nekem olyan erős görcsökkel érkezik, hogy garantáltan időben észreveszem, úgyhogy a te problémádban nem vagyok rutinos.
2009. dec. 29. 21:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Néha görcsölök néha nem... Többnyire maszatolva jön meg, de félek hogy a meleg víztől most hirtelen fog jönni :S
2009. dec. 29. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!