A cisztát, vagy bármilyen elváltozást honnan lehet észrevenni?
Még soha sem voltam nőgyógyásznál, de már elég "koros" vagyok, 21 éves. Szűz vagyok még. Tudom ez az orvost nem érdekli, meg ennyi idős fejjel butaság ezen izgulni, de olyan kellemetlen hogy ennyi idős vagyok és még szűz. Gondolom ez az ő dolgát is megnehezíti, mert máshogy kell vizsgálni mint egy nem szűz lányt.
De mégis szeretnék elmenni orvoshoz, mert jó lenne felmérni hogy minden rendben van-e. Mostanában nagyon változóan jön meg: évekig 28 napos volt, aztán hónapokig 24-25 napos, most meg újra 28 napos. Ráadásul női orvost szeretnék, az meg nincs a környéken...
Én is 20 vagyok és szintén szűz. Nem láttam a doki fején semmi extrát. :D
Mondtam, hogy 3 hónapja menstruáltam utoljára, erre visszakérdez a legnagyobb természetességgel, hogy terhes vagyok-e. Erre visszavágtam, hogy nem, szűz. :D
Nekem jó tapasztalatom volt női orvossal is, szóval nem kell általánosítani.
Egyébként ha vmi bajod lenne, vszínűleg lenne vmi tünete. Pl. rendszertelen vérzés, fájdalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!