Hölgyek! Előfordult már valaha, hogy nem vettétek észre időben, hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Hallottam már ilyen történetet, de egyik dokumentumfilm csatornán egy sorozat konkrétan olyan nőkkel készít interjúkat, akik nemhogy időben nem vették észre, de van, hogy akkor döbbenek rá, hogy terhesek, amikor a fájások kezdődnek.... Ez utóbbi valóban létezhet?2009. dec. 29. 16:34
2/5 anonim válasza:
annál lehet aki olyan kövér, hogy nem látszik neki
3/5 anonim válasza:
Amerikai nőről olvastam, hogy rettenetesen kövér volt és ezért már eleve rendszertelenül menstruált, így nem tűnt fel neki, hogy teherbe esett. A magzat rugdosását bélmozgásoknak,emésztési zavarnak gondolta, aztán egyszer csak szörnyű hasi görcsökkel kórházba szállították, ahol a hasi uh mutatta ki, hogy szül! Jót nevettem rajta :=). Elvileg elképzelhető...
Egyszer egy kolléganőm úgy tudta meg, hogy 14 hetes terhes, hogy vesegörcs miatt hasi uh-ra küldték. A képen pedig ott volt egy baba is... Szerencsére ők nagyon várták,de azért nagy volt így is a meglepetés!
4/5 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm mesélte,neki mindig rendszertelen volt a menzesze, nem volt hányingere, semmilyen más "szokásos tünete", egy nőgyógyászati rutinvizsgálaton derült ki, hogy terhes, akkor, amikor már félidős volt....
2009. dec. 29. 21:52
5/5 anonim válasza:
Lehetséges,persze.Van egy ismerősőm aki 6. hónapban vette észre hogy terhes,ráadásul ő mestruált is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!