Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3hónapokra kihagy. Baj van?

3hónapokra kihagy. Baj van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)mindenhol azt olvasni hogy az az egeszseges ha havonta menstrualunk.nekem 13 eves koromban jott meg eloszor es az orvosok azt mondjak 2ev utan kell rendszeresre beallnoa.nekem ez mar a 6.ev es tavaly szeptemberben meg volt,oktober-november-december kihagyott.januarban meg volt es most megint februar-marcius-aprilis nem volt meg.Ez normalis vagy valami gond lehet?

Mert mindenki azt mondja h ez termeszetes de szerintem nem igy van.

2014. máj. 21. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Melyik városban laksz? Hátha tudok ajánlani egy jót.
2014. máj. 22. 19:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem magyarországi vagyok:/
2014. máj. 22. 19:24
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Akkor sajnos nem tudok segíteni. Gondolom nem Ausztriában élsz,ott már rég észrevették volna,szerintem (ha nem tévedek) Romániában élsz,esetleg a Délvidéken. Ez annyiban lényeges,hogy arrafelé nincs jó orvosi szakképzés. :(
2014. máj. 22. 19:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos Szlovákiában:/ ha hálistennek ha minden jólmegy fősulira Pestre megyek es akkor kikerülök innen..:)
2014. máj. 22. 20:04
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Reméljük sikerül. Szlovákia azért viszonylag fejlett. Lehet az orvos szívat téged,mert magyar vagy. Nem ez lenne az első eset.
2014. máj. 22. 20:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Hat azert fejlettnek nem mondanam:S de lehet arrol van szo amit irtal h az a baja hogy magyar vagyok :/ azert koszi a segitseget:)
2014. máj. 22. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Próbáltam segíteni. Próbálj elmenni egy szlovák oktatókórházba,vagy magyar nőgyógyászhoz. :)
2014. máj. 22. 21:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Az lesz!:)

Igy nem mehet tovabb a dolog .kitudja milesz a baj:/:)

2014. máj. 22. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!