3hónapokra kihagy. Baj van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!:)mindenhol azt olvasni hogy az az egeszseges ha havonta menstrualunk.nekem 13 eves koromban jott meg eloszor es az orvosok azt mondjak 2ev utan kell rendszeresre beallnoa.nekem ez mar a 6.ev es tavaly szeptemberben meg volt,oktober-november-december kihagyott.januarban meg volt es most megint februar-marcius-aprilis nem volt meg.Ez normalis vagy valami gond lehet?
Mert mindenki azt mondja h ez termeszetes de szerintem nem igy van.
2014. máj. 21. 20:08
1/18 anonim válasza:
Nem normális. Keress egy másik, lehetőleg normálisabb dokit, mint aki volt.
2/18 anonim válasza:
Nem normális, szó sincs róla. 2-3 év után illik beállnia, a hatodik év az már sok. Keress egy orvost valóban
3/18 anonim válasza:
Ha jól számolom, akkor 19 éves vagy. Lassan keress egy normális orvost, nem ártana egy alapos vizsgálat.
4/18 anonim válasza:
Üdv.! Ajánlatos felkeresni egy nagyobb kórházban (ha lehetősége van,akkor egy oktatókórházban) egy nőgyógyászt. Orvostanhallgató voltam.
5/18 A kérdező kommentje:
Annyi derult ki az orvosnal hogy magadabb a ferfinemi hormonom.ez miatt lehet?
2014. máj. 21. 21:29
6/18 anonim válasza:
Igen, lehet! hormon problémád van, emiatt hagy ki hónapokat! Erre valószínű, majd kapsz egy fogamzásgátlót, ami beállítja a hormonszintet.
7/18 anonim válasza:
Nem tapasztaltál olyat esetleg,hogy gyorsabb szőrnövekedés,esetleg mélyebb lett volna a hangod,magas cukorszint vagy esetleg vérnyomásod lett volna?
8/18 A kérdező kommentje:
Hat kicsit erosebben szorosodok mint a korosztalyombeli lanyok.de azert nem tulzottan...a vernyomasom sajnos nem tudom biztosra hogy milyen mert egyszer alacsony egyszer magas es van h a gep meg sem meri csak leall.es nem a gep hibaja mert mas gepeken is probaltam es azon is leallt.:/ a hangom viszont nem mely
2014. máj. 22. 18:03
9/18 anonim válasza:
Tényleg elképzelhető férfi nemi hormonok túltengése. Kapsz majd gyógyszert,és rendbe fogsz jönni.
10/18 A kérdező kommentje:
Hat ez az orvos akinek voltam nem irt ki semmit ra :/
2014. máj. 22. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!