Kerültél már cikis helyzetbe a menzeszed miatt? Ha igen, kérlek mséld el!
Kereső!Ha nem volt még 20x ilyen kérdés akkor egy sem...
Amúgy mázlista vagyok.Nem történt semmi cikis dolog miatta.Mindig figyelek,hogy ne ázzak át,mindig van nálam gyógyszer,és egy betét(ha akkor múlt el akkor is van nálam).Így sosem ér meglepetés.
15/L
rokonoméknál a lepedőt összevéreztem..
a vc tiszta vér volt, és elfelejtettem letörölni az ülükét
bocsi, nem vetttem észre, hogy már van ilyen kérdés.
Válaszolók!: AZ ciki lehetett
még írjatok. Amágy nekem egyszer spárga közben szétszakadt a nadrágom és kilógott a tampon zsinórja szerencsére csak én láttan meg
Nyáron voltam Németországban iskolával és egyáltalán nem készültem rá, hogy meg fog jönni. Elmentünk Lindauba, aztán 2 múzeumba és már nagyon átáztam a végére... A németek elég furán néztek rám.
14 / L
egyszer suliban ki akartam cserélni a betétemet, és betettem az újat a farzsebembe. Végül mégsem cseréltem ki, mert még nem kellett, de a használatlan betét félig kicsúszott a zsebemből és úgy mászkáltam míg nem szólt vki.
Másszor meg elfelejtettem h megvan és egy csomó ideig felhúzott lábakkal ültem, és átáztam, aztán úgy mászkáltam otthon. Szerencsére az pont fürdés előtt volt, így csak Anya látta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!