Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kerültél már cikis helyzetbe...

Kerültél már cikis helyzetbe a menzeszed miatt? Ha igen, kérlek mséld el!

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Kereső!Ha nem volt még 20x ilyen kérdés akkor egy sem...

Amúgy mázlista vagyok.Nem történt semmi cikis dolog miatta.Mindig figyelek,hogy ne ázzak át,mindig van nálam gyógyszer,és egy betét(ha akkor múlt el akkor is van nálam).Így sosem ér meglepetés.

15/L

2009. dec. 29. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Kolléganőm járt úgy, hogy menzeszének első napján a főnök egész nap!!! csak diktált és diktált, ugráltatta, még lélegzetvételnyi időt is alig hagyott neki. Mire befejezték a munkát, kolléganőmnek piros pacni támadt a nadrágján, átázott.... :-(
2009. dec. 29. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:

rokonoméknál a lepedőt összevéreztem..

a vc tiszta vér volt, és elfelejtettem letörölni az ülükét

2009. dec. 29. 14:49
 4/11 A kérdező kommentje:

bocsi, nem vetttem észre, hogy már van ilyen kérdés.

Válaszolók!: AZ ciki lehetett

még írjatok. Amágy nekem egyszer spárga közben szétszakadt a nadrágom és kilógott a tampon zsinórja szerencsére csak én láttan meg

2009. dec. 29. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy lógott ki a tampon zsinórja? Hát milyen hosszú volt, vagy nem helyezted fel rendesen, :O Vagy nem volt rajtad a bugyi? :D
2009. dec. 29. 15:00
 6/11 A kérdező kommentje:
NEM VOLT ANNYIRA HOSSZÓ CSAK EGY KICSIT LÓGOTT KI MINT NORMÁLISAN, VOLT RAJTAM BUGYI DE KÍVÜLRE RAKTAM ,MERT FÉLEK ,HOGY ELTŰNIK A ZSINÓR
2009. dec. 29. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Nyáron voltam Németországban iskolával és egyáltalán nem készültem rá, hogy meg fog jönni. Elmentünk Lindauba, aztán 2 múzeumba és már nagyon átáztam a végére... A németek elég furán néztek rám.

14 / L

2009. dec. 29. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem korábban jött meg mint számítottam mert úgy volt hogy csak osztálykirándulás után fog megjönni de pont a 3. nap jött meg és WC papírt raktam be de átázott utána mondta a barátnőm hogy a tanároknál biztos van tampon összesen 3 tanár jött velünk én figyeltem hogy ne menjenek be a faházba a barátnőm meg vett el tőlük vagy 5 db-ot még most is röhögünk rajta és azért nem szóltam a tanárnak mert az egyik lánynak megjött és ő szólt a tanárnak az meg mindenki előtt bejelentette hogy grétinek megjött szóval figyeljünk rá hogy ne menjen vízbe meg ne legyen rosszul.
2009. dec. 30. 17:15
 9/11 anonim válasza:
köcsög tanárok :°@:°@
2010. jan. 1. 18:44
 10/11 anonim válasza:

egyszer suliban ki akartam cserélni a betétemet, és betettem az újat a farzsebembe. Végül mégsem cseréltem ki, mert még nem kellett, de a használatlan betét félig kicsúszott a zsebemből és úgy mászkáltam míg nem szólt vki.

Másszor meg elfelejtettem h megvan és egy csomó ideig felhúzott lábakkal ültem, és átáztam, aztán úgy mászkáltam otthon. Szerencsére az pont fürdés előtt volt, így csak Anya látta...

2010. jan. 4. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!