Székelés után rendesen megtörlöm (tényleg! ) mégis ha tangabugyi van rajtam, később "koszos" lesz. Mit csináljak? Elég ciki, főleg ha a pasimmal majd olyan helyzetbe kerülök, hogy leveszi rólam.
Ez természetes emberi dolog.
A "szellentés" is okozhat "koszos" bugyit.
Ha a barátoddal vagy és bugyi levételre kerül a sor akkor vedd le magadról! A barátod észre se fogja venni, hogy nem "tiszta" és olyan helyre tedd/dobd, hogy ne botoljon bele! Nem lesz semmi gond.
Csak, hogy a nagydolgot nem lehet időzíteni, vagy legalábbis nem túl egészséges....ha reggel nem kell, de napközben rám jön, és pont suliban vagyok, akkor ott ejtem meg!
A nedves törlőkendő jó, én is használom! Igaz nekem van egy kis aranyerem és nálam ez okozza a gondot :S . De hamarosan leszedik, és remélem akkor már nem lesz ez így.
Én mondjuk ha tudom, hogy a pasimmal leszek, akkor mindig lefürdök előtte.
"Csak, hogy a nagydolgot nem lehet időzíteni, vagy legalábbis nem túl egészséges...."
Már hogyne lehetne! Nincs benne semmi trükk. Rendszeres életmód mellett szépen beáll magától! Reggel felkelsz, megiszol egy pohár rostos italt (narancslé, őszilé, stb...) összekészíted a dolgaidat, lülsz a WC-re, letusolsz, felöltözöl, és mehetsz. Napközben nem kell mindenféle gusztustalan idegen WC felett görnyedni.
Csakhogy este időben kell lefeküdni, és reggel rászánni fél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!