15 vagyok, először idén 02.14-én jött meg, legutóbb pedig 05.10-én, szóval jó nagy kihagyással. Ezentúl is ilyenekre számítsak? Illetve ajánljátok a menzesznaptárat? Nem láttam nagyon hasznát.
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 23:57
1/9 anonim válasza:
Addig nem látod hasznát, amíg nem jársz nőgyógyászhoz. :)
De ha szépen beáll a vérzésed, akkor majd jó lesz tudni, hogy mikor fog megjönni, ill hogy mikor jött meg legutóbb (ezt a nőgyógyásznál mindig tudni kell) és meddig tartott.
A jövőben nem ilyen rövid vérzéseid lesznek, dehogy. Szépen be fog állni neked is. Ha nem, akkor dokihoz kell majd menned, de be fog állni, még fiatal vagy.
2/9 anonim válasza:
Vagyis nem ilyen hosszú ciklusaid... bocs, hosszú volt a nap.
3/9 A kérdező kommentje:
oké:) köszi a választ :) azt, hogy mikor jött meg először meg kell jegyezni?
2014. máj. 21. 00:05
4/9 anonim válasza:
Meg kell jegyezni, ezt is kérdezni fogják még többször az életed során, az első nőgyógyászati vizsgálaton is biztosan.
5/9 anonim válasza:
Semmi bajod sincs!
Nekem pl. 8 hónap maradt ki és az is normális volt.
Majd 17 éves korodra be fog állni, meglátod.
6/9 anonim válasza:
Nekem először hetedikben jött meg, pár hónapig volt rendszertelenül... Aztán kettő évig SEMMI. Voltunk nőgyógyásznál, írt is fel gyógyszert, de nem akartam szedni, mert nem szeretem ilyenekkel mérgezni magamat. Végül nem szedtem be, de 1-2 hónapra a vizsgálatra megjött. :) Ez már jópár éve volt, mostanában napra pontos.
7/9 anonim válasza:
Elég későn jött meg neked,sok kis lánynak 11-12 évesen már megjön,de ezzel nincs baj,az első pár évben előfordulhat hogy kicsit össze-vissza jön meg.Naptárat azért vezess,még ha nem is látod hasznát.
8/9 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a naptárhoz megkérdezi, hogy mennyi idő a ciklus. De hogyha nincsen még, akkor hogyan használjam?
2014. jún. 26. 15:32
9/9 anonim válasza:
Akkor ne olyan naptárat használj egyelőre, hanem cska simán jegyezd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!