Mitől van ez? Nem tudom mit csináljak.
Figyelt kérdés
most voltam műtve perforált vakbéllel és azóta bár nem tudom mi köze ennek ahhoz h csíp a hüvelybemenetem a gátam közelébe.mivel kezeljem?vagy majd elmúlik?tanácsokat szeretnék.2009. dec. 28. 14:29
1/5 anonim 

válasza:

a csípés fertőzésre utal. az is valószínű, hogyha antibiotikumot szedtél / szedsz az megváltoztatta a hüvelyi flórát, és attól alakult ki. menj el nőgyógyászhoz, majd ad rá kúpot vagy valamit. házilag ne kezeld ki.
2/5 A kérdező kommentje:
hát igen antibiotikummal kezeltek:S
2009. dec. 28. 14:36
3/5 anonim 

válasza:

Igen, lehet köze hozzá. Ha kaptál antibiotikumot, akkor attól is kialakulhatott egy fertőzés (a saját, "hasznos bacijaidat" is kiírtotta, így a "rosszak" elszaporodhattak), vagy a kórházi wc-n összeszedhettél akár bakteriális akár gombás fertőzést. Mindenképpen menj nőgyógyászhoz, csak ő tudja eldönteni, hogy milyen fertőzésed van és arra ír neked megfelelő gyógyszert.
4/5 A kérdező kommentje:
hát akkor asszem holnap go doki:Sköszi a válaszokat
2009. dec. 28. 18:28
5/5 anonim 

válasza:

A génia92 hüvelykúpot javaslom,
(tejsavas készítmény, mely rendbe teszi a hüvely flórát) de ha nem használ okvetlen fordul orvoshoz!
Olvass el neten a betegtájékoztatót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!